Hallitus on joron jäljillä ilmastogate jutussa

Valehtelulla on lyhyet jäljet

Ei mitään uutta auringon alla, ilmastonmuutosta pukkaa taas: Rahan, vallan, ja omien ideologisten päämäärien takia. Veronmaksajille ilmastogate on kallista roskaa tuulivoimaloisista, myös turhien agitaattorien jälkien korjaaminen kestää kauan.

"Salatut kansiot paljastavat ilmastotutkijoiden eliitin likaiset temput. Johtavat suomalaiset luonnontieteilijät kommentoivat viestien sisältöä sekä ilmastotieteen eliitin itse aiheutettua kriisiä."

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/12/17/ilmastogate

 

"En tiedä kuka on kirjoittaja, mutta erinomaisen hyvin hän tekee yhteenvedon tästä ilmasto-osuudesta:

 

Ilmastonmuutos ja ilmastonmuutos

 

Tiedemiehelle ilmastonmuutos tarkoittaa ilmaston lämpenemistä, ilmaston viilenemistä, nopeita ja hitaita muutoksia.

Ilmastonmuutos voi tarkoittaa myös tapahtuvia muutoksia ilmakehän koostumuksessa, tai muissa ilmasto-olosuhteissa, lähtien siitä ajasta kun maapallo sai ilmakehän 4,5 miljardia vuotta sitten.

 

Ilmastoaktivistien, median, YK:n, Al Gore'n, Rockefellerien ja muiden talousmahtien, sekä poliitikkojen suusta ilmastonmuutos viittaa rajoitettuun viimeaikaiseen ilmiöön, ihmisen toiminnan ilmaan vapauttaman hiilidioksidin aiheuttamaan katastrofaaliseen ilmaston lämpenemiseen. Syyllinen on ihminen.

 

Ero näiden kahden ilmastonmuutos-sanan merkitysten välillä on valtava. Tieteellinen termi on siepattu ja kuten hiilidioksidi, saatu näyttämään pahikselta.

 

Maailmassa on paljon myös ns. tutkijoita esim. ympäristöjärjestöissä, joiden tieteellinen pätevyys on kyseenalaistettava. Useimmiten he eivät noudata tieteellisiä periaatteita, vaan ovat henkilökohtaisten mielikuviensa varassa luomassa johtopäätöksiä ja kuvaa tutkimuksistaan.

 

"Ilmastonmuutoksen" tieteeltä ryöstäneillä on miljoonia seuraajia ja innokkaita avustajia, jotka eivät edes ymmärrä mistä on kyse. Rahasta, ja vallasta ihmisten mielikuviin ja ajatuksiin omien päämäärien saavuttamiseksi.

 

Oikeaa ilmastonmuutosta ei voi pysäyttää. Mutta keksityn voi.

 

(Ilmastonmuutos on määritelty YK:n artiklassa, EU:n asetuksessa ja Suomen Ilmastolaissa, joissa se on rajattu käsittämään vain ihmisen osuus. Juuri tämän määritelmän mukaan on laadittu IPCC:n tehtävänkuva. Suomen Ilmastolaki rajaa ilmastonmuutoksen samalla poliittisella, ei tieteellisellä, merkityksellä Suomen ilmastopaneelin tehtävänkuvaan.)"

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262023-virheiden-syoksy#comment-3981236

 

"Ilmastogate-aineistosta kuitenkin käy ilmi, että jopa ilmastotutkijoiden pieni eliitti, parin kentällisen muodostama lätkäjengi on kaikkea muuta kuin yksimielinen. Yksi ongelma on lämmönnousun pysähtyminen 2000-luvulla."

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/12/17/ilmastogate-kasikirjoitus

 

Freedman, Andrew (23. marraskuuta 2009) – Washington Post: "Sähköpostien varkaus ja käyttö paljastavat jotain kiinnostavaa sosiaalisesta kontekstista. Se on oire jostakin täysin uudesta tieteen historiassa: Lukuun ottamatta säröjä, jotka väittävät, että salaliitto tukahduttaa henkilökohtaisia löytöjä, emme ole koskaan ennen nähneet, että joukko ihmisiä syyttää koko tiedemies yhteisöä tahallisesta petoksesta ja muusta ammatillisesta vääryydestä. Myös tupakkayhtiöt eivät koskaan yrittäneet ryöstää laillisia syöpätauteja. Blogeissa, keskustelufoorumissa ja muissa uusissa tiedotusvälineissä sanotaan, että kansallisten tiedeakatemioiden, tiedeyhteisöjen ja kaikkien johtavien kansakuntien hallitusten antamat varoitukset tulevasta ilmaston lämpenemisestä eivät ole vain virheellisiä, vaan perustuvat huijaukseen, todellakin salaliitto, johon on kuuluttava tuhansia arvostettuja tutkijoita. Ylimääräinen ja omaperäinen, outo asia" (Google käännös)

https://en.wikipedia.org/wiki/Climatic_Research_Unit_email_controversy

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu