Tuulivoimalat ja italialainen lakko

Eilen tuulisähkön tuotanto oli noin puolet nimellistehostaan, sen vaikutusta sähkön hinnan pudotukseen mainostettiin heti aamusta alkaen Ylen kanavilla, nyt ei tuule ja on hiukan pakkastakin eikä tuulisähkön tuotannosta puhuta enää mitään kun myllyt kuluttaa sähköä konehuoneen lämmitykseen. Tuulisähköstä ei ole kuin haittaa, eilen tuulisähkö syrjäytti muuta tuotantoa verkosta takuuhinta järjestelmän takia, rahaa paloi valtion tukena 1 237 794 €, tänään tuulivoimalat kuluttavat sähköä.

Sähköntuotanto tukipoliittisella järjestelmällä on susi, pelkkää valehtelua ja korruptiota edistävä, tarkoituksena tyhjentää valtion kassaa sijoittajien salaisille tileille ja pois kotimaan taloudesta. Ei tämä mitään tervettä kansakunnan edun mukaista markkinataloutta ole.

Nyt suunnitelmissa olisi herättää henkiin natsien v. 1933 suunnitelma korkeammista tuulivoimaloista. – "Näyttää siltä, että olemme unohtaneet paljon, koska sivilisaationa toistamme massiivisia uusiutuvan energian hulluja natsijärjestelmiä." Asiasta enemmän: https://www.americanthinker.com/articles/2017/07/the_nazi_origins_of_ren…

Natsien suunnitelmat haihtuivat muutamassa vuodessa kun havahduttiin valtavaan teräksen ym. materiaalin kulutukseen satunnaisen energian saamiseksi tuulesta. Mutta sitten alkoi natsien toimesta tämä ilmastonmuutos pelottelu kun vuonna 1941 Hermann Flohn julkaisi ensimmäisen saksankielisen artikkelin ilmaston lämpenemisestä, jonka otsikko on suomeksi "Ihmisen toiminta ilmasto-tekijänä".

Nykyään Ylen ym. median lähes jokaisen päivän epistolana on ilmastonmuutos. Tällä hurmoksellisella herätysliikkeellä koetetaan myydä melkein mitä tahansa roskaa ihmisille jotka uskovat voivansa omilla toimillaan vaikuttaa ilmakehään, ja suomalaisten pitäisi näyttää esimerkkiä rahoittamalla näitä kuvitteellisia maailmaa pelastavia hankkeita. Valtion takuuhinta/syöttötariffijärjestelmä tuulisähkön tuotannolle on esimerkki kusetuksesta joka hyväksyttiin eduskunnassa, ja nyt se vaikuttaa kuin häkä vaarallisilla vaikutuksillaan. On muka tutkimukset kesken, vaikka totuus on tiedossa. KHO:n presidentti Kari Kuusiniemi on todennut: – "Terveyshaitta ei ole sopimusasia", silti sopimuksia tehdään.

Ihmisille vaarallinen infraääni ja sen vaikutukset on esim. NASA, Max Planck Instituutti (mm. 18 Nobel – palkintoa) ym. muut perusteellisesti tutkineet kymmenien vuosien aikajanalla. http://cdn.knightlab.com/libs/timeline/latest/embed/index.html?source=0A…

Hallintolaki 31§, Selvittämisvelvollisuus: "Viranomaisen on huolehdittava asian riittävästä ja asianmukaisesta selvittämisestä hankkimalla asian ratkaisemiseksi tarpeelliset tiedot sekä selvitykset." – Ei kantti kestä asian selvittämistä, nyt viranomaisilla on käytössä italialainen lakko, ollaan työmaalla, tutkitaan ja tutkitaan mutta mitään ei saada aikaan. Onhan laki tuulivoimalle suunnatusta syöttötariffista voimassa vuoteen 2029 saakka, ja uutta tukeakin kaavaillaan. Muutama poliitikko menettää vielä kasvonsa, tosiasiat kun eivät pala tulessa.

Ilmasto on iän kaiken muuttunut ja muuttuu jatkossakin ihan luonnollisesti, joten, älkää peljätkö, sillä Herra on teidän turvana.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu