Pakkanen paukkuu, tuulivoimalat jäässä

Uskooko vielä joku että tuulivoimatuotanto olisi rehellistä ja valtion tuki toimintaan kannattavaa? – Mittaustietoa ei saada, sähkönkulutustieto pidetään salassa. Energiavirasto maksaa syöttötariffia esitettyjen tuotantolukujen perusteella. 

 

Tuurivoima on hauskaa pelleilyä vakavalla ja yhteiskunnan rahaa kuluttavassa hommassa; – mitä tästäkin "reaaliaikaisesta" datasta on hyötyä, pidetään vaan väkisin kulissia ylhäällä vaikka jokainen näkee toiminnan mädännäisyyden:

 

"Tuulivoimatuotanto – reaaliaikatieto

https://data.fingrid.fi/dataset/wind-power-production-real-time-data

"Tuulivoiman hetkellinen tuotantoteho Fingridin käytönvalvontajärjestelmän mittaustiedoista. Noin viidesosa tuotantokapasiteetista on arvioitua, sillä mittaustietoa ei ole saatavilla. Tieto päivitetään 3 minuutin välein."

 

Ja kuitenkin kaikki on mitattavissa mikä voitaisiin julkaista kun kerran yhteiskunta tukee toimintaa miljardeilla euroilla, saadaanko mitään vastinetta rahoille, – tähänastisesta toiminnasta on näyttöä vain haitoista.

 

Tuulivoimaloiden toimintaa tutkineet asiantuntijat äänessä saksalaisdokumentissa. Professori, korvalääkäri Alex Saltin tutkimustulokset todistavat, että korvamme aistii sitä herkemmin mitä matalampia taajuuksia on kyseessä. Saltin mukaan lainsäädäntömme on infraäänen suhteen täysin ristiridassa tutkimustulosten kanssa.

 

Professori Christian-Friedrich Vahl, Johannes Gutenbergin yliopiston sydän-, rinta- ja verisuonikirurgian klinikan johtaja, muistuttaa, että infraääni on energiaa. 

 

"Molemmissa ryhmäkokeissa infraääni signaalien vaikutuksessa on havaittu selkeä sydänlihaksen voiman väheneminen", sydänkirurgi sanoo.

 

https://www.zdf.de/dokumentation/planet-e/infrasound-100.html?fbclid=IwAR2EBu1syaSFuABJrKT0Gdw5ox846CL4JIQUOCEFXuPb_fYcvYZo6m7kcJc

 

Fingridillä on mahdollisuus mitata ja esittää tuotanto ja kulutus reaaliajassa, paitsi tuulivoima tuotanto/kulutus. Mistähän tämä johtuu, – sitä on turha kysellä kun siihen ei ole härjänkään halua kenelläkään vastata kun kysymyksessä on nykyisen poliittisen mallin tukema aatesuunta, nimittäin "ilmastokiristys." Seuraus näkyy sähkölaskuissa ja verotuksessa jokaisen kotitaloudessa.

 

"Fingrid toteuttaa sähkömarkkinoiden keskitetyn tiedonvaihtoratkaisun; Työ- ja elinkeinoministeriö  17.4.2015"

 

"Sähkön kulutus mitataan nykyään tunneittain, jolloin jokaisesta sähkön käyttäjästä kertyy vuodessa 8 760 mittauslukemaa." 

https://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/fingrid-toteuttaa-sahkomarkkinoiden-keskitetyn-tiedonvaihtoratkaisun

 

Tuulivoima toimii omilla säännöillä.. Mutta mitä muuta tästä ilmaston lämpenemisen hillintä toiminnasta voi edes odottaa, kun korruption mädättämä viranomaisverkko valvoo poliitikkojen suojelemaa bisnestä.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu