Kleptokratia (”varkaiden valta”), unohdetaan syyttömät ja palkitaan syylliset

"Kleptokratiassa lähes kaikki hallituksen mekanismit on tarkoitettu verottamaan kansaa, jotta kleptokraatit saisivat lisää varoja ja että ”hallitus” pysyisi vallassa."

Hullun halpa tuulienergia tuottaa sairaan kallista sähköä. "Nerokas tariffi" a'la Pekkarinen ja suuri vale: "Euron tuki tuulivoimalle tuo jopa yli kymmenen euroa takaisin yhteiskunnalle", sekoitti poliitikkojen päät. Laki tuulivoiman tuesta meni eduskunnassa läpi ja se takaa vielä kymmenen vuotta sekunda tuotteesta huipputuoton.

"Tuulivoiman rakentajille päätettiin maksaa vuoden 2012 alusta syöttötariffitukea siten, että tuottajat saavat takuuhinnan tuottamastaan energiasta (pörssihinta + syöttötariffi) 105,3 €/MWh, ja 2016 alkaen 83,50 €/MWh. Tukea saa yhteensä 12 vuotta."
https://blogit.iltalehti.fi/eija-riitta-korhola/2016/02/13/lottovoitto/comment-page-1/
"Vaikka Sipilän hallitus lupasi panna kuriin tuulituet, sen rohkeus petti. Kallista peliä – ja kaiken maksaa kansa." 

– Vielä ei ole realisoitunut lopullinen hinta minkä kansa maksaa,​​  huomioimatta ​o​vat ympäristö- ja terveyshaitat, asuinrakennusten ja kiinteistöjen hinnan romahtaminen lähellä tuulivoimapuistoja tulee kalliiksi vahingon aiheuttajille.

"Jokainen uusi tuulivoimala on kuin lottovoitto, joka osuu ulkomaalaisille ja suomalaisille omistajilleen. Suomalaiset veronmaksajat osallistuvat tähän juhlaan maksamalla syöttötariffitukea 3000 miljoonaa eli kolme miljardia euroa 12 vuoden aikana. Havainnollistettuna 800 tuulimyllyä on yli 800 lottomiljonääriä. Onneksi olkoon Pekkarisen loton voittajille! Todennäköisyys voitolle on varma, jos ehti jaolle."

– Viime vuonna tuulivoimaloiden rakentamiset loppuivat kuin seinään, suurista puheista huolimatta, – syy: Tukiraha loppui.. Mutta lobbaus jatkuu:
"Tuulivoima voi moninkertaistaa metsämaan tuoton" – Metsälehti
https://www.metsalehti.fi/artikkelit/tuulivoima-voi-moninkertaistaa-metsamaan-tuoton/

– Politiikka näyttää lopulta ihmisestä myös likaisen puolen, osalla tulee härskisti esiin oma etu, korruptio ja poliitikon sidosryhmän etujen ajaminen, yhteiskunnalle poliitikkojen virheet maksavat liikaa.
Syytteille esimerkiksi Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa on perusteet, koska voidaan sanoa, että tuulivoimapuisto uhkaa vakavasti yksilön terveyttä tai omaisuutta.

Tuulivoimaloiden rakentamisesta on tulossa ihmisoikeuskysymys, jota ratkotaan raastuvassa. On vain ajan kysymys, koska näin käy Suomessakin. Yritys, kunta tai valtio voidaan haastaa oikeuteen riittämättömistä toimista ympäristö- ja terveyshaitta vaikutuksia vastaan. Ajanpeluu edunsaajien näennäistutkimuksilla ei ehkä riitä tuomioistuimissa, ja tutkimukset sen kuin vaan jatkuvat:   https://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tuulivoiman-terveys-ja-ymparistovaikutuksia-selvitetty

"Berner vastasi kansanedustaja Riitta Mäkisen (sd.) kysymykseen, voidaanko markkinat asettaa ihmisten edelle poliittisessa päätöksenteossa. Bernerin ilmekään ei värähtänyt yllättävän toteamuksen aikana."

– "En ole koskaan ollut sitä mieltä, että ihmiset voisi asettaa markkinoiden edelle", Berner kertoi.
https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/c61b28b1-59f9-4af8-8db9-4d96c8310e29

Seuraavan hallituksen tehtävä o​lisi​​ ​pysäyttää vaarallinen nykyinen suuntaus: https://www.facebook.com/1214838375280127/videos/2150495605262288/UzpfSTEwMDAyMjMwMjUwMTgzNTo0MTU3OTU3NjI1MDcxNzA/ 
"Kleptokratia (”varkaiden valta”) viittaa hallintoon, joka on niin korruptoitunut, että varastaminen on institutionalisoitu. Kleptokratiassa lähes kaikki hallituksen mekanismit on tarkoitettu verottamaan kansaa, jotta kleptokraatit saisivat lisää varoja ja että ”hallitus” pysyisi vallassa. Kleptokraatit käyttävät usein rahanpesua ja salaisia pankkitilejä peittääkseen laittomat tulonsa. Kaikki kleptokratiat ovat plutokratioita, mutta kaikki plutokratiat eivät ole kleptokratioita." https://fi.wikipedia.org/wiki/Kleptokratia

Pekkarinen ei koskaan ota syytänsä omille harteilleen..
Esim. kuka myi kansallisomaisuuteen kuuluvan Soklin apatiittikaivoksen..
Jyri Häkämies 2007: ”Minä myin vain 30 prosenttia, mutta Pekkarinen myi 70 prosenttia.”
http://www.maaseutumedia.fi/sokli-apatiittikaivos-kuka-myi-ja-mita-poliitikot-puhuvat-ristiin/

–  Käytännön kokemus on osoittanut,  että infraäänihaittaa aiheuttavien kovantuulen tuuliturbiìnien elinkaari on vain 15vuotta ja tämä tekee tuulisähköstä erittäin kallista investointina. Toinen tuulivoiman ongelma on pohjoisen pallonpuoliskon tuulien nopea globaali heikkeneminen, mikä on osoitettu laajalla suurtutkimuksella ja haittaa sähkön kuluttajakelpoisuuden nostoyrityksiä. Näiden syiden vuoksi niiden rakentamisinto lopahtaa.
–  Livslängden på ett vindkraftverk i Sverige är ca 15år, detta gör elen mkt dyr.
https://www.sydsvenskan.se/2012-12-31/vindkraftverk-slits-hart

Tuulivoimaa ei voida taloudellisesti varastoida..
https://stopthesethings.com/2019/02/20/renewables-reality-check-giant-batteries-no-solution-to-wind-powers-chaotic-delivery/

Tuulivoimalat vaikuttavat ilmastonmuutoksessa haitallisesti, "ihmisen aiheuttamaa hiilidioksidipäästöä olisi pidettävä ennemminkin hyödyllisenä kuin haitallisena."
https://www.washingtonpost.com/national/health-science/white-house-readies-panel-to-assess-if-climate-change-poses-a-national-security-threat/2019/02/19/ccc8b29e-3396-11e9-af5b-b51b7ff322e9_story.html?noredirect=on&utm_term=.c01b3d870803

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu