Poliitikot kulkevat joron jäljillä

On pidellyt ilmoja, ja niitä riittää jatkossakin.. Kauhun kauppiaiden maailmanloppu siirtyy, tuulivoimaloiden rakentaminen lopahti jo EU:n alueella 12 maassa. Unelma ikiliikkujasta, – sähköntuotanto tuulivoimalla, ei ollut alkujaankaan realistinen hanke, mutta unelma syötettiin päättäjille hurjilla lupauksilla ja aikaansaatiin erikoinen ja kallis tukimuoto joka ei koskaan sovi teolliseen toimintaan. Toiminta syö enemmän kuin tienaa, – perusasiat jäi selvittämättä. Nyt kun paska räjähtää silmille, niin hankkeen alulle saattajat ovat siirtymässä uusille urille, Pekkarinenkin haluaisi siirtyä EU parlamenttiin, ehkä Suomesta vielä löytyy timantteja myytäväksi. Selväksi on ainakin tullut ettei tuulivoimaa Suomeen lobanneet ja rakentamisia edistäneet isänmaan parturit ole vaaleissa suurimpia ääniharavia, sen verran vihaa ja kiroamista tämä järjetön tuulivoima vouhotus on saanut osakseen.

 

"NIMENOMAAN politiikassa pitäisi uskaltaa vastustaa maailmanlopun saarnaajia, mutta niin myös moni poliitikko toimii kuoron solistina. Toisaalta maailma on täynnä kauhun kauppiaiden markkinoimaa uutta teollisuutta, erityisesti aurinkoenergian ja tuulivoiman alueilla. Yhteistä niille on, että niiden lobbarit vaativat ja saavat julkista rahoitusta.

 

Kun suuri osa tuulimyllyistä ja aurinkopaneeleista tuodaan Kiinasta, joka toistaiseksi päästelee hiilidioksidia surutta, päästötase jää miinukselle. Maksumiehinä ovat taas tavalliset veronmaksajat."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006010352.html

 

Valtioiden tukirahoilla syntyi muutamia miljonäärejä Euroopassa kansan elintason laskun myötä, tämä aiheuttaa vihaa korruptoitunutta hallintoa kohtaan.

 

https://www.thegwpf.com/half-of-europe-no-longer-wants-wind-energy/?fbclid=IwAR2hBbbQBJ_KuM3bdZ9J7-0rezRihS4mlYJ_L_q0vHSbZzyXAqjcwWK24us

 

Miksi Saksan epäonnistuminen, – ydinvoimalat kiinni ja tuulivoima tilalle, – energiapolitiikka ei kelvannut varoittavaksi esimerkiksi Suomelle, oliko ahneus, oma etu, lähipiirin etu liian suuri. No, vaalit on tulossa, siinä pitäisi kaiken järjen mukaan jyvät erottua akanoista, vaikka osa äänestäjistä haluaisi pitää hajurakoa likaisesta järjestelmästä, joka tapauksessa pitäisi äänestää muutoksen takia.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu