Ilmastovaalit, ylhäältä ohjattua propagandaa

Kansainväliset pelin rakentajat saivat huijattua valtiot panikoimaan ilmastonmuutos teemalla. Poliitikot olivat kuin marionettinuket rahamiesten naruissa kiinni, – rahat tänne niin ette joudu vedenpaisumuksen uhreiksi kun lämpenevä ilmasto sulattaa jäätiköt. – Sähköntuotanto on pakko muuttaa tuulivoiman varaan jne.. ja mistä vaan äkkiä saataisiin ilman omaa riskiä rahat pois kansalaisten hyvinvoinnista.

Suomessa suuret lupaukset tekivät tuhojaan länsirannikolla,  päättäjiä oli näköjään helppo kusettaa kun sen tekee riittävän suurilla numeroilla. "euron tuki tuottaa takaisin yhteiskunnalle jopa yli kymmenen euroa", – ettäk ihmettel:

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2014040818197987

 

Ilmaston lämpeneminen meni jo, ja energiamuutos tuulivoimalla ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi menee saman huijauksen piikkiin. Seuraava hallitus järjestää varmaan huutokaupan siitä kuka suostuu säätämään halvimmalla ilmastoa niin se saa koko potin.

https://yle.fi/uutiset/3-10710499 

 

Tuulivoimatukeen on laskettu kuluvan valtion rahaa yli 4 miljardia euroa, rahat menee kuin tuhka tuuleen ilman yhteiskunnalle luvattua hyötyä.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu