Poliittinen valta haluaisi Jumalallisen ilmojen säätäjän oikeudet

Ei muuten onnistuneet, on sitä ilmoja pidellyt ennen ja jälkeen hallitusten ohjelmien. Ei täältä niin vain lähdetä. Maailmanloppua pitää vielä siirtää useita kertoja, ei sitä poliittinen valta päätä. Ei rahalla ihan kaikkea sentään saa vaikka maailman ilmastorahastoon annettaisiin biljoonia, mihin ne rahat sitten menee, kuka tietää. 

Hän säät ja ilmat säätää, ei sitä poliittisilla säädöksillä ole määrätty Jeesuksen aikaan, eikä ilmojen herraksi poliitikot ole vielä päässeet tänä päivänäkään.

Löysin tämän kirjoituksen Seura.fi:stä ja ajattelin että se kiinnostaisi Sinua:

"Tätä et tiennyt: ilmastonmuutoksen torjuntaan annettiin hiljattain lisäaikaa – Miksi Kansainvälinen ilmastopaneeli kätki toivoa herättävän tutkimustuloksen raporttinsa uumeniin?"

https://seura.fi/asiat/tutkivat/tata-et-tiennyt-ilmastonmuutoksen-torjun…

Ja vaikka tuulivoimalat olisivat lähes pilvien tasalla, niin jos ei tuule, ei ne voi sähköä tuottaa. Enemmän niistä on haittaa kuin mitään hyötyä, jos ei huomioida poliittista miljardi luokan tukea rakentajille. Saksa hukkaa rahaa kuvitteellisella ilmastonmuutoksella  biljoona luokkaa (1000 miljardia) ja vain siksi, että ihmiset eivät ymmärrä tuulivoimateollisuuden turhuutta, hyödyttömyyttä ja vahingollisuutta.
https://stopthesethings.com/2019/03/30/pathetically-pointless-massive-in…

Hiilidioksidi onkin hyvis eikä pahis, vaikka säädettäisiin mitä tahansa lakeja, laki syöttötariffista tuulisähkölle oli huijausta, korruptoituneen poliittisen oma etu kampanjan tuotos.

Ministereiden kytkökset jäi tutkimatta vaikka ministerivastuulaki on sitä varten säädetty. Tutkintaa ei saisi päästä vanhentumaan, muuten maailmanlopun meininki sen kun vaan jatkuu.
Joku tolkku sitä pitää olla ylimmällä kansan etujen vartijoillakin.

Ei väärintekijän oikeudet ole poliittisen päätöksen mukaan jaettavissa.

Luonnonvoimien säätö on ja pysyy poliittisen vallan ulkopuolella nyt ja aina, niin se on ollut ja tulee aina olemaan. Saasteet ovat paikallisen tason ongelma joka ratkaistaan saasteiden syntysijoilla.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu