Herrojen lumebisnekselle voittoja valtion takuulla

Tuulivoima on yksityinen bisnes joka saa valtiolta tukea enemmän kuin mitä mahdollisesta tuotannosta saa markkinoilla. Onko oikein että maksetaan vahingollisesta toiminnasta vielä valtion takuulla voitollinen tulos josta ei peritä veroa, ei löytynyt Pekkarisen porukasta yritystukien leikkaajaa. Vääryys huutaa parannusta asiaan, syylliset pitää saada vastuuseen valtion varojen väärinkäytöstä.

Sipilä: "Enempää ei olisi voitu tehdä mitä nyt teimme.. – Vaaleissa tuli nyt iso tappio..- heh, heh, hee." – Näkemiin, ja uudet kansanedustajat remmiin selvittämään väärinkäytökset ennen kuin asiat vanhenee.

"Ministeri Mauri Pekkarisen (kesk.) vävy, sijoitusyhtiö Taaleritehtaan tuulivoimasta vastaava johtaja Taamir Fareed toimi tuulivoima-asiantuntijana oman konsulttiyhtiönsä kautta ministerityöryhmässä, joka pohjusti tuulivoimatukia. Ryhmää johti Pekkarinen, jonka tytär on myös lobannut uupumattomasti tuulivoimaa. Aluksi silloinen ministeri yritti julkisuudessa kieltää kytkökset, mutta hänen oman ministeriönsä asiakirjat kertoivat totuuden Pekkarisen tuulivoimakytköksistä.

Kunnille on tuulivoimayhtiöiden toimesta luvattu mielikuvituksellisesti kaikkea hyvää. Tuulimyllyjen rakennusluvista on tarjottu metsästysseurojen hirvitorneja, kylille uimarantoja, polkupyöräteitä, kalaistutuksia kunnan järvin, kouluille lisää tarvikkeita ja tiloja jne."

https://www.paivanlehti.fi/tuulivoima-on-suuri-puhallus-veronmaksajat-ov…

"Tuulivoima on eri asia", – Pekkarinen jätti eduskunnan ihmettelemään kuinka hienosti poliittisella ammattitaidolla tehdään Suomen kaikkien aikojen suurin huijaus ilmastonmuutos vänkärinä. Kuitenkaan ei ilmastonmuutosta Pekkarisen eikä muidenkaan keinoilla pysäytetä, eikä hillitä, ei koskaan, rahaa huijauksessa tulee mutta valtiomiehen maine meni. Ei sataan vuoteen Kepun kannatus ole ollut näin huono, kansa ei poliitikkojen saalistusta hyväksynyt.

Meille luetaan lakia että hiilidioksidi olisi muka pahis, kuitenkin hiilidioksidi fotosynteesin kautta tuottaa meille happea, joka on elintärkeä elämälle.

Saksasta ja Ranskasta kohdistuu kasvava uhka Suomen koskemattomaan luontoon ja maisemiin, tuulifirmojen ahneudella ei ole rajoja. Erityisesti saksalaiset tuulimyllyjen valmistajat ja tuulivoiman rahoittajat haluaisivat rakentaa tänne 300 m korkeuteen ulottuvia tuulivoimaloita joita ei muualle saa rakentaa. Ranskalaisilla alan rahastoilla on useita suuria projekteja vireillä Suomessa. Lähes kaikissa jo luvitetuissa tuulihankkeissa vaaditaan nyt voimaloiden korkeuden ja tehon nostoa. Kun nyt tukea saavien tuulivoimaloiden tuet loppuvat v. 2030 mennessä, niin tilalle rakennettaisiin vielä suuremmat ympäristöhaitat.

Tuulivoimaloiden terveys- ja ympäristöhaitat ovat jokaisen tuulivoimapuiston yhteinen ongelma, siitä ovat valtakunnan päättäjät vastuussa. Raukkamaista syyttää muutamien  kuntapäättäjien virheitä, muka kaavasuunnittelu olisi kunnan monopoli, paskan marjat, jos hallitus päättää maksaa tappiolliseen bisnekseen valtion varoista kolminkertaisen takuuhinnan ja poistaa esteet, niin nyt ollaan kusessa jatkuvasti nousevan sähkön hinnan kanssa. Lisäksi ainakin Porin seudulla sähkön saanti pätkii laiterikkojen takia, tekniikka ei kestä tuulenpuuskista syntyviä sähköpiikkejä. Hallitus saa korjata virheensä heti, eikä viidestoista päivä.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu