Pekkarinen lähti, kuka puolustaa tuulivoimaa?

Keskustapuolueen oma etu politiikka sai ansionsa mukaisen tuloksen vaaleissa. Luonnollisen elinympäristön pilaajina isot tuulivoimalat ovat muualla maailmassa jo kielletty, ei maan päällä eikä merellä ole ainuttakaan suurille tuulivoimaloille sopivaa rakennuspaikkaa. Jokainen iso tuulivoimala on paikallaan ympäristöhaitta, merellä on huomattu valaiden ja hylkeiden erikoisia kuolemia tuulivoimaloiden värähtelyn vaikutuksesta. Ihmiset sairastuvat tuulivoimaloiden terveyshaitoista, mutta ihmisiä on muutenkin jo liikaa, ei niistä ole niin väliä; – heh, heh hee NIMBY Arkadianmäki, Sipilä, ym. Bernerit.
https://www.satakunnankansa.fi/a/200273945

Taloudellinen haitta tuulivoimaloista on yhteiskunnalle kertakaikkiaan liian suuri, vaikka asiaa tarkasteltaisiin miltä kantilta tahansa, kaikki mainostetut hyvät asiat ovat suurta valhetta vain. Puhdasta ei tuulibisnes tuota muualla kuin likaisen rahan pesussa. Huom. mistä tuli rahat persaukisten tuulifirmojen miljoonien eurojen sijoituksiin??
https://www.paivanlehti.fi/tuulivoima-on-suuri-puhallus-veronmaksajat-ov…

Entä se peloteltu ilmastokatastrofi, – ennustettuja maailmanloppuja on tullut ja mennyt tasaiseen tahtiin anekaupassa. Ja Suomi korkean koulutuksen maana sortui huijareita rahoittamaan, onko nöyryyttävämpää poliittista kähmintää itsenäisyyden aikana nähty? – Tuskinpa kukaan kymmenen vuoden kuluttua enää tunnustaa olleensa tuulivoiman kannattaja. Jäljet luonnossa ja suuret haittavaikutukset ovat muistuttamassa järjetöntä hetkellistä ahneutta, ja kaikki vain muutaman kieroutuneen elämään kyllästyneen poliitikon takia.. – siitäs saitte, minä lähden.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/11/17/ilmastokatastrofi-peruutettu-ka…

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274800-herrojen-lumebisneksell…

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu