Tämän ajan sekoilut jäävät historiaan

Historiaa on armeijan juopottelu ja poliitikkojen saarnaus ilmaston lämpenemisestä (ilmasto kylmenee), entä loppuuko hämärien sijoittajien bisnekset valtion tukirahoilla, esimerkkinä on sähköntuotanto sekoilu tuulivoimalla. Pitääkö veronmaksajien kustantaa syöttötariffi vielä lain mukaisen ajan tässä ilmastohuijauksessa. Jääkö Suomen Kepuli Puolue (SKP) poliittiseksi takuuksi uuteen hallitukseen että ilmastohuijaus saa lain mukaiset miljardit tukena valtiolta? – Kansa äänesti Kepulit ulos hallituksesta.

Haaviston ym. elämöinti ihmisen aikaansaamasta ilmaston lämpenemisestä on vahvasti liioiteltua.  Jos vähänkin viitsii tutustua holoseeni-ilmaston vaihteluihin, ymmärtää sen, ettei nykyisessä ilmastossa ole meneillään mitään poikkeuksellista. Kyse on holoseeni-ilmastolle tyypillisestä muutaman asteen vaihtelusta suuntaan tai toiseen. Vaihtelun suuruus riippuu tarkasteltavan ajanjakson pituudesta. Muutamien vuosikymmenien puitteissa tapahtuva vaihtelu voi olla useiden asteiden luokkaan ja pidempien ajanjaksojen vaihtelu pienempää.
http://lustiag.pp.fi/data/pdf/Lappajarvi_ilmastotodellisuus_muuttuva_ilm…

Väärät profeetat ja ilmastotieteen tila:
Pitkäaikainen ponnistelu on saanut aikaan näkyviä tuloksia maailman johtavimman ilmastotieteen auktoriteettikäytännoissä. Kerta toisensa jälkeen skeptikoiksi kutsuttujen vaatimukset tieteellisten todisteiden esiintuomiseksi aiheessa eivät ole valuneet hukkaan.
http://ilmastorealismia.blogspot.com/2014/11/vain-yksi-sinulta-puuttuu-i…

Vuosia on esitetty todisteena, tosin virheellisinä eli auktoriteetteina tieteen valekaapuun puettua IPCC veturimiestiedettä, maailman tiedeyhteisöä tai maailman johtavinta ilmastotiedettä jonka henkilöitymä oli tosiaankin intialainen veturimies-fakiiri joka osoittautui seksipedoksi ja pornokirjailijaksi.

Mitään ei opittu homman levitessä käsiin vaan tilanne on vieläkin absurdimpi.

Nyt maailman johtavin ilmastotiede esittää auktoriteetikseen mielisairaita lapsia ja Suomessa esittelee presidentti karttaan piirrettyä sulaa Koillisväylää ja lisääntynyttä laivaliikennettä mihin Suomi haluaa apajille mustaa hiiltä pölläyttämällä.

Seuraavaksi maailman johtavin ilmastotiede turvautunee tarot kortteihin ja kättenpäällepanoon ja riisuu tieteen valekaavun yltään.

Hullunmylly pyörii ja media ottaa siitä kaiken irti:
https://tekniikanmaailma.fi/voisiko-ilmastonmuutoksen-pysayttaa-jaadytta…

Ilkka Pönkänen:
"Tämä Cambridgen yliopiston merifysiikan professori Peter Wadhams sanoi vuonna 2012, että vuoteen 2016 mennessä kaikki arktinen merijää on mennyttä.

Kun tuo ei toteutunut niin vuonna 2016 hän antoi lausunnon:

"Cambridge University Professor Peter Wadhams, who is head of the Polar Oceans Physics Group, believes that ships will be able to sail over the North Pole in summer 2017 or 2018."

Tuokaan Wadhamsin ennustus ei toteutunut ja nyt hän on edistämässä todella vaarallista ja vastuutonta geoengineeringiä. Hullua menoa."

Hannu Walter:
"Kuulostaa lähes 1970-luvun jääkausihälytksen ratkaisukeinoilta, hah haa:
– 1970-luvulla ihmiskuntaa uhkasi kylmeneminen ja uutta jääkautta ennustettiin.
Global cooling oli suurinta hottia ja tieteen hyväksymä "konsensus".

Tuolloiset tieteilijät ja poliitikot julistivat ja ennustivat:
• Maailma on kylmentynyt rajusti jo 20 vuoden ajan.
• 1990 globaalilämpötila tulee olemaan noin neljä astetta kylmempi.
• 2000 yksitoista astetta kylmempi, joka on kaksi kertaa se mikä tarvitaan jääkauteen.”

Näiden ennustusten INSPIROIMINA
tiedeihmiset ja poliitikot kehittivät hätätoimia ihmiskunnan tuhon estämiseksi:

• hiilidioksidituotannon lisääminen.
• Beringinsalmen sulkeminen. padolla Neuvostoliiton ja Alaskan välillä.
• padon rakentaminen Norjan ja Grönlannin välille
• napa-alueiden kattaminen mustalla kelmulla
• metallipölyn sirottelu ilmakehään
• jättimäisten peilien lähettäminen maata kiertävälle radalle.
• kaliumpölystä tehdyn keinorenkaan rakentaminen planeetallemme (vrt. Saturnus).
• Färsaarten luona olevien vedenalaisten vuorten räjäyttäminen vetypommeilla, jotta lämmin vesi pääsisi helpommin Arktisille alueille.
• Grönlannin lämmittäminen ydinreaktoreilla ja napajään sulattaminen vetypommeilla."

Suomeen ei edes yritetä saada hallitusta joka lopettaisi tämän järjettömän ilmastohumpan, vaan kaikin keinoin koetetaan pitää kansaa köyhyydessä maailmanlopun pelottelulla. Lopettakaa jo vouhottaminen hyvän sään aikana!

Hyvinvointiin olennaisena osana kuuluvat vanhusten hoito, koulutus, terveellinen ja turvallinen ympäristö, mutta kuka näistä mitään välittää, nyt tehdään bisnestä, taseet töihin ym. valtion luonnollisten monopolien yksityistämistä. Hallitus ajaa kuin käärmettä pyssyyn valtion (meidän yhteisillä) varoilla tuulivoimaloita ja jätteenpolttolaitosten tuhkanpesulaitosta. Tänne laivattiin jo hetken aikaa jätetuhkaa loppusijoitukseen, Ekokem sementoi ja säilytti jätetuhkaa Porin Peittoon kallioilla, kun esille tuli betonin myrkyllinen pimeä puoli, niin nyt jätetuhka pestään ja pesuvesi johdetaan Porissa mereen Fortumin toimesta.. Valtion enemmistö molemmissa firmoissa. – Suljetussa järjestelmässä olisi mahdollista ettei luontoon tuhkan käsittelyssä jää mitään vahingollista saastetta.

Kukaan ei ottanut koppia ehdotuksesta tutkia Suomenselän alkumetreillä Peittoonkorven ympäristörikoksia Porissa, siellä ovat jäljellä kituva ympäristö jätetuhkan läjityksestä ja 4,5 MW:n Gamesa tuulivoimaloiden aiheuttamana, aiheet tohtori tutkintoon ovat siellä hyvin esillä, tutkijat vaan puuttuu.

Ulkokultainen hallitustyö vaan jatkuu; – suomalaisia verottamalla koetetaan pelastaa maailma, kielletään hiilen käyttö energian lähteenä ja kuitenkin Suomen läpi kuljetetaan päivittäin valtavia määriä kivihiiltä kiinalaisten toimesta Siperiasta Porin Tahkoluotoon. Porissa jäätynyt kivihiili sulatetaan, säilytetään ja laivataan kiinalaisiin hiilivoimaloihin Afrikkaan ym. maailmaan, jatkuvasti maailmassa rakennetaan uusia hiilivoimaloita hyödyntämään uusiutuvaa hiiltä.  Kertakäyttöiset tuulivoimalat sentään ovat jäämässä historiaan.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu