Tuuli kuljettaa Pekkarista Brysseliin

​T​uulivoimalle annettu valtion​ syöttötariffi/takuuhinta ​on ja on ​ollut alusta alkae​n järjetön, sähköntuotanto tuulivoimalla ​ei perustu järkeen eikä minkään teknisen tai tieteellisen selvityksen tulokseen, ainoastaan sosialistinen utopia ​ja oma-etu valtion kustannuksella ​ohja​si​ päättäjiä.

 

​Syöttötariffi ​laki runnottiin eduskunnassa läpi ministeri Mauri Pekkarisen johdolla, vaikka oli tiedossa ministerin esteellisyys joka jätettiin tutkimatta. – "Ne on ihan härskejä"
http://www.is.fi/vaalit2015/art-2000000898114.html

 

​Tuulivoiman rakentamista valtion tuella perusteltiin ilmaston lämpenemisen hillitsemisen pakolla, kuitenkin ilmastonmuutos ei näiden toimien perusteella muuta luonnollista kulkuaan mihinkään suuntaan. Poliitikot ei tässä asiassa kuunnelleet asiantuntijoita, nyt sen korjaaminen on poliittisesti todella vaikea​a, lupaukset, korruptio, lahjukset, oma-etu, ja koska tuulivoimatoimijat  pääsivät valtion varoihin käsiksi ilman omaa riskiä.

 

Miljardiluokan puhallus on kyseessä, ei siitä ihan suosiolla luovuta. Kansa äänesti Kepun ulos hallituksesta, mutta SDP on mukana tuulivoimabisneksessä ja tukee Kepun startup politiikkaa valtion tuella. Nämä startup hankkeet loppuvat kun valtion tuki loppuu, Sipilä tietää nämä hommat ja on taas remmissä mukana, nyt ei haittaa enää vaalitappio kun kyseessä on (oma) taloudellinen tappio. Yhteiskunnan etua enää harva poliitikko puolustaa. (Syöttötariffia maksetaan "lain" mukaan v. 2029 saakka)

 

Ilmastonmuutosta koetetaan käyttää omaksi hyödyksi ihan järjettömiin bisneksiin, tuulivoima ei tee poikkeusta, muualla jo lopetellaan tuulivoimaloiden rakentamista. Suomessa tavoitellaan korkeammalta sopivaa tuulta turbiinia pyörittämään saksalaisten ja ruotsalaisten toimijoiden voimin, Pohjanmaa on pian jo menetetty tässä puhalluksessa.

Ilmasto-asiantuntijat valtion viroissa eivät uskalla vastustaa poliittista​ valtaa, vaikka hyvin tietävät valehtelevansa.

 

Salatut kansiot paljastavat ilmastotutkijoiden eliitin likaiset temput. Johtavat suomalaiset luonnontieteilijät kommentoivat viestien sisältöä sekä ilmastotieteen eliitin itse aiheutettua kriisiä, kertoo​ Ylen​ MOT-ohjelma.

 

Vain viikkoa ennen Kööpenhaminan ilmastokokousta, marraskuun lopulla 2009 julkisuuteen tuli suuri määrä Britannian johtavan ilmastontutkimuslaitoksen, Itä-Anglian yliopiston UEA:n ilmastontutkimuslaitoksen CRU:n tutkijoiden sähköposteja ja muita sähköisiä tiedostoja.

 

Etenkin sähköpostit pitivät sisällään aineistoa, jonka perusteella ilmastonmuutostutkimuksen valtavirta joutui hyvin kyseenalaiseen valoon. Skandaali nimettiin maailmalla nopeasti Climategateksi, josta kääntyi MOT:n jakson nimi "Ilmastogate".

 

Tiedostot julkisti joko UEA:n sisällä toiminut vuotaja tai ulkopuolinen murtautuja. Hän peitti taitavasti jälkensä venäläisen internet-palvelimen taakse, eikä vielä huhtikuussa 2010 ollut tietoa siitä, kuka oli vuodon takana. Aineisto oli joka tapauksessa niin kiusallista ilmastotutkimukselle, että sen arveltiin vaikuttaneen jopa Kööpenhaminan ilmastokokouksen epäonnistumiseen.

 

Aineisto paljasti muun muassa, miten tutkijat juonittelivat torjuakseen Britannian julkisuuslain mukaisia tietopyyntöjä. Myös vallitseviin teorioihin sopimattomien puiden vuosirengasaineistojen piilottaminen suurelta yleisöltä oli sähköpostien aiheena. Tiedostot paljastivat myös lämpötila-aineistojen kokoamisessa käytettyjen tietokonekoodien kelvottomuuden sekä tutkijioden aggressiivisia asenteita ns. ilmastoskeptikoita kohtaan.

 

MOT kävi vuotaneen aineiston läpi tuoreeltaan ja pyysi johtavia suomalaisia luonnontieteilijöitä kommentoimaan viestien sisältöä sekä ilmastotieteen eliitin itse aiheutettua kriisiä. 

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/04/21/ilmastogate

 

https://ilmastorealismia.blogspot.com/2014/04/ylen-hupaisa-ilmastokeskustelu.html?m=1

 

http://jyrkiitkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265071-skitsofrenista-ilmasto-ja-energiapolitiikkaa

 

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.429727?fbclid=IwAR0Ehhw49IhY5zW6bRTtlCOitmDGnp9aT9WfJcTqrZlTMuJVL7LHr7dG0WQ  

 

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244075-tiede-on-hopoa-ja-naennaistutkimukset-ohjaa-politiikkaa-sairaaksi-infraaanista  

 

"On valhe vallan päällä ja vääryys voimissaan. Ei kuulla kurjan ääntä ja köyhää sorretaan, ja lainkin rikkaat vääntää vääryyttä puoltamaan…"

 

Hallituksella on vastuu, vaikka päätöksiä tehneet ministerit vaihtuu, hallitus poisti esteet ja runnoi syöttötariffi lain läpi eduskunnassa.  

​T​aloudellis​issa vaike​uksissa kamppaileva kriisikunta selittää tuulivoimakaavan hyväksymistä tuulivoimatoimijan lupaamalla suurella rahallisella hyödyllä, ​"​kunta saisi 30000 euroa/mylly verotuloina​"​, se ei​ anna​ kuitenkaan lain mukaan​ ​oikeutta tehdä minkään sortin sopimusta terveys- ja ympäristöhaittaa aiheuttavasta toiminnasta.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu