Huom. eduskunta! – Yhteinen etu on nyt yhteinen vihollinen

”Ihminen on ihmiselle susi”, sanotaan, ja eduskunnan tuulivoimalle asettama takuuhinta/syöttötariffilaki oli se houkutin joka ikäänkuin toi ”pedot haaskalle”.  Vahingollisen lain korjaava laki pitäisi olla nykyisen eduskunnan ykkösasia, ei ole mitään muuta mahdollisuutta olemassa, nykymeno ei voi jatkua. Terveyshaittaa aiheuttava toiminta on lailla kielletty, tuulivoimalat on pitkäaikaisissa tieteellisissä tutkimuksissa todettu aiheuttavan ympäristössään terveyshaittaa niin ihmisille kuin eläimillekin.

Mikään ulkopuolinen taho, ei EU eikä YK tai luonnontieteellinen ilmastonmuutos pakota tai vaadi Suomea tuottamaan tuulivoimalla sähköä kuluttajille valtion tuella. ”Suomi on sitoutunut lisäämään sekä EU:ssa että hallitusohjelmassa uusiutuvan energian tuotantoa.” Tämä on tuulivoimasta voitollista tulosta valtion tuella saajan toivomus, toivomusta toteuttaa tietysti omaa osuuttaan tukirahoista kärttävä lobbaaja tai poliitikko eduskunnassa. EU ei mitään tuulivoima sitoutumista vaadi. Yhteiskunnan pitää saada joka hetkellä tarvitsemansa sähkön, kulutuksen huipun tyydyttämiseen tarvittavan tuotannon voi mitoittaa vain priimatuotannon mukaan. Tuulivoiman sekundasähkön arvo on tehotaseessa nolla megawattia. Energiataseessa on sattumanvaraisia megawattitunteja, mutta niiden merkitys on vähäinen ja joskus jopa haitallinen. Itsessään tuulivoima on tappiollinen sähköntuotantomuoto.

– Ei aina tuule!

Raha
Rahaa, enemmän rahaa, huijarit vaatii..

”Elinympäristöllä on ihmisen hyvinvoinnille suuri merkitys. Fyysisen ympäristön muotoutumista ohjataan kaavoituksella. Kunnilla on itsehallintoon perustuen kaavoitusoikeus eli kaavoitusmonopoli. Kunnat laativat kaavoja ja muita suunnitelmia, joilla vaikutetaan ratkaisevasti tulevaisuuden elinympäristöön. Näiden päätösten valmisteluun kannattaa osallistua. Maankäyttö- ja rakennuslaki (MRL) sekä sitä täydentävä maakäyttö- ja rakennusasetus (MRA) ohjaavat maankäytön suunnittelua eli kaavoitusta. Suunnittelun hyvä laatu on laissa selkeästi kytketty osallistumiseen, vuorovaikutukseen ja avoimeen tiedottamiseen. Kunnilla on velvollisuus järjestää osallistuminen ja ottaa vastaan mielipiteitä suunnitelmista.”
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-314-505-4

Tuulivoima suunnitelmat oli valmiiksi asti sovittu ennen kuin ”tuulivoimapuiston” ympäristössä asukkaat saivat mahdollisuuden mennä kuuntelemaan mitä oli päätetty, tämä oli laitonta kähmintää. Asiat olisi pitänyt selvittää puolueettomin asiantuntijavoimin, Helsingin kaupunki selvitti, eikä edes yhtä ainoaa tuulivoimalaa ole kaupunkiin rakennettu. M.O.T
Valtiota huijattiin ilmastonmuutos tekosyyllä, siitä tuli vänkäri syöttötariffi laille joka ilman puolueettomia selvityksiä runnottiin väkisin eduskunnassa läpi. (a`la Pekkarinen ja nepotismi)

”Ne on ihan härskejä”

http://www.is.fi/vaalit2015/art-2000000898114.html

”IS: Asiakirjat paljastavat Mauri Pekkarisen perheen tuulivoimakytkökset”

”Ilta-Sanomien mukaan Mauri Pekkarisen vävy, sijoitusyhtiö Taaleritehtaan tuulivoimasta vastaava johtaja Taamir Fareed toimi asiantuntijana, kun pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) kakkoshallitus laati vuonna 2008 Suomelle pitkän ajan ilmasto- ja energiastrategian. (asiantuntijana toimi vihreiden kansanedustaja, valtiotieteen ylioppilas Oras Tynkkynen)
Ministerityöryhmän puheenjohtajana toimi Taamir Fareedin tuleva appi, silloinen elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen. Selonteko sisälsi tuulivoiman tukemiseen liittyviä laskelmia.”

https://www.verkkouutiset.fi/is-asiakirjat-paljastavat-mauri-pekkarisen-perheen-tuulivoimakytkokset-33782/

  • Ja härski toiminta jatkuu: ”Antti Rinne soitti ohjeistusta porilaisille kaupunginvaltuutetuille ennen kuin demarit tekivät Lampin tuulipuistoa koskevan myönteisen ryhmäpäätöksen.”
    https://yle.fi/uutiset/3-10093835

”Korkeat infraäänen taajuus- ja tehotasot aiheuttavat saman vahingon kehomme elimille nopeammin kuin lyhyemmillä ajanjaksoilla matalat intensiteetit pidemmällä ajanjaksolla. Tämä käy ilmi Mariana-Alves Pereiran tutkimusryhmän meta-analyysistä. Ts. likellä voimaloita sairastutaan nopeammin samoihin oireisiin ja sairauksiin kuin kauempana.
Jopa huomattavan pienellä intensiteetillä ilmanpaineaallot ravistavat ihmisen kudosta. Altistumisen kestosta riippuen tapahtuu mikroskooppisia vammoja etenkin rintakudoksissa, mutta myös muissa kehon osissa.
Berliinin Charite3: lla tehty tutkimus on osoittanut, että havaintokynnyksen alapuolella olevat infraäänipulssit,  myös nukkuessa, laukaisevat reaktioita aivokeskuksissa, jotka ovat vastuussa pelosta, paniikista, stressistä ja masennuksesta. Infraäänipulssit (kapeakaistaiset jaksollisen voimakkuuden piikit) sisältävät viestin: ”Sinua uhataan, pakene”. Viesti, jonka jälkeen ei nukuta vähään aikaan.
Krooniset vakavat unihäiriöt ja niiden dramaattiset fyysiset seuraukset aina sydänkohtaukseen ja aivohalvaukseen asti ovat kärjessä tuulivoiman likellä asuvien asukkaiden valituksissa (katso alla olevat videot) www.DSGS.info ). Saksassa, jossa tuuliturbiinien tiheys on korkea jo maailmanlaajuisesti, unihäiriöt ovat saavuttaneet epidemian kaltaiset mittasuhteet.
Kukaan lääkäri, joka on käsitellyt yksityiskohtaisesti asiaa ei nouse seisomaan ja sano että asia on kiistaton, ei ole terveyshaittaa, otan vastuun. Tuulipuistojen operaattori tai poliitikko eivät nimenomaisesti ota vastuuta terveyshaitoista, jotka liittyvät tähän ennennäkemättömään laajamittaiseen väestön tekniseen kokeiluun.”

https://gesundheitskompass-mittelhessen.de/1174-1000-m-abstand-zu-windradern-ist-zu-wenig/

Suomen ympäristöterveys ry on erittäin huolissaan ihmisten ja eläinten terveydestä tällaisessa elinympäristössä. Yhdistys vaatii terveysviranomaisia ja poliitikkoja nopeasti tarttumaan tähän vakavaan kysymykseen.

”Aivojen rakenne heijastuu ihmisen äänestyskäyttäytymiseen, kertoo uusi brittitutkimus. Sen mukaan pelon tunnetta säätelevän mantelitumakkeen koko voi vaikuttaa ihmisen poliittiseen mielipiteeseen ja siihen, äänestääkö tämä liberaaleja vai konservatiiveja.”

https://yle.fi/uutiset/3-5051939

Lopettaako nykyinen eduskunta tuulivoiman tukemisen ja korvaa aiheutetut vahingot vai jääkö se seuraavan eduskunnan tehtäväksi, – se jää nähtäväksi.  Joka tapauksessa tuulivoimalat pitää luonnosta pois purkaa, ei sivistysvaltio saa kohdella näin raakasti elinympäristöään.

Risto Ryti: ”Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.”

 

hannuaro1

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu