Ilmastohysteeriköt pellolle, ilmastorealisti ohjeistaa

Man made warming

Tämä tohtori laittaisi ihmiset pellolle töihin koneiden sijaan. Laittaisi monta muutakin asiaa järjestykseen 😉

Intialainen tohtori Shiva laittaa palikat paikoilleen, ja toteaa, että ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus kulkevat käsi kädessä. Hiilidioksidimolekyylien lisääntyminen ilmakehässä ei aiheuta itsessään ilmastonmuutosta vaan on oire ja seurausta luonnon monimuotoisuuden kaventumisesta ja raskaiden maanmuokkauskoneiden käytöstä, jotka köyhdyttävät maaperää hiilestä yhdessä keinotekoisten lannoitteiden ja kemiallisten torjunta-aineiden käytön kanssa.

Kun taas maaperän mikrobitoiminta ja sienirihmasto kerryttävät maaperän hiiltä, jota tarvitaan maaperän kasvukunnon ylläpitämiseksi. Kompostilannoitus ja kiertoviljely lisäävät myös luontaisesti maaperän hiilipitoisuutta.

Ja fotosynteesin avulla kasvit yhdessä ilmakehän hiilidioksidi molekyylien, veden ja auringonvalon avulla muodostavat glukooseja ja happea, joista kaikki elolliset eliöt ovat riippuvaisia. Joten mitään noista edellä mainituista ei saa ryhtyä rajoittamaan. Hän tuomitsi myös ns. geomuokkauksen stratosfääriin ruiskutetulla sulfaateilla, joilla pyritään himmentämään auringon säteilyä. Onneksi Ruotsin saamelaiset saivat estettyä tämän Harvardin projektin, hän mainitsi. Tällainen geomuokkaus heikentää porojen ja saamelaisten elinmahdollisuutta pohjoisilla alueilla.

Oheisella videolla monta muutakin mielenkiintoista asiaa nousee esille! Englanninkielinen tekstitys valinnainen.

Dr Vandana Shiva: Food and Climate Change: real vs. false solutions
Piilotettu
13 katselukertaa
Kuva fotosynteesin prosessista
hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu