Maailman ilmastotavoitteet vaatii lisää tuulivoimaloita Suomeen?

Lapataajuinen melu haittaa
Ilmasto kuumenee, jäätiköt sulaa, merenpinta nousee, ihmisiä ja hiilidioksidia on liikaa, ei oo aikaa, meneillään on ilmastokriisi, on pakko rakentaa tuulivoimaloita hillitsemään kuumenevaa ilmastoa. Mitä isompia tuulivoimaloita sen parempia, sanotaan – (tuulivoimala kauppiaat).
Yli kymmenen vuotta kestänyt jatkuva valehtelu on saanut jo vähäjärkiset uskomaan mitä media ja lobbarit kertoo. – Ilmastokriisi, median avustuksella, oli paniikin lietsonnassa hyödyllinen tuulibisneksen tuki rahoitukselle, siitä syntyi Suomelle talouskriisi.

On täysin unohtunut vanha poliisin ohje: ”Jos jokin asia kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, – se ei ole totta”. Lujaa uskoa ei voitu horjuttaa, – ”kaikki hyötyy, euron tuki yhteiskunnalta tuottaa jopa yli kymmenen euroa takaisin yhteiskunnalle”. Poliitikot uskoivat mitä isot pojat kertoivat. Nyt on valtio vaarallisesti velkaantunut ja äänekkäimmin tuulivoimaa mainostaneet ministerit ja johtajat ovat hiljaa, eivät ole sanojensa takana, ei tullut voittoja eikä työpaikkoja, vain tappioita syntyi, kansa saa maksaa syntyneet tappiot jos pystyy.

Hiilidioksidista ilmastossa selvitti Antero Ollila:

Suomen on muka pakko rakentaa tuulivoimaloita metsiin Euroopan päästöjä kompensoimaan ehkä 10000 kpl tarvittaisiin lisää, täällä on Helsingistä katsottuna tilaa. Yksi kuutio puuta sitoo keskimäärin noin 1 000 kiloa hiilidioksidia itseensä. Hehtaari suomalaista metsää sitoo keskimäärin noin 4 700 kiloa hiilidioksidia vuodessa- tieto ei haittaa –  ostetaan päästösertifikaatteja  kompensoimaan metsien hävittämistä.. Näin se on, ”poissa silmistä – poissa mielestä”, sanoo sananlaskukin.

Vaikka elämme mediamaailmassa kaikki ei silti tapahdu näkyvissä. Ihmisten asiat on siirretty suljettujen ovien taakse ja esim. – vaikka kaavasuunnittelun monopoli on kunnilla, päättää kunnassa pieni klikki rakentaa ne tuulivoimalat hallituksen tukipolitiikan mukaisesti  eikä kunnan asukkailta sitä kysytä mitä asuntojen taakse saa rakentaa. Suljetut kabinetit ja härski oman edun tavoittelu ovat tämän uuden piiloon hakeutuvan kulttuurimme symboli. Siihen päättyy paikallisen monopolin ja lainsäädännön toimivalta, tuulivoima on nyt ylin oikeusnormi yli perustuslain, – esteiden poistaminen tuulivoiman rakentajilta onnistui. Hyväksyttävyyden edistäminen sen sijaan on epäonnistunut, tuuli on kääntynyt vastaiseksi.

Kansainväliset sijoittajat rahoittavat Suomen valtion takuulla voitollisesti pyörivää tuuli- vety-, ym. vihreää teollisuutta, tappiot jää tänne ja voitot sinne jonnekin. Tuulivoimaloiden valmistukseen mineraaleja kaivaa kurjissa olosuhteissa useimmiten nälkää näkeviä lapsia, esim. kobolttia Kongon kansantasavallassa. Kiinassa on syntynyt myrkkyjärviä maametallien liuotin liemistä, dokumenttielokuvia ja reportaaseja televisiossa niistä näkyy äärimmäisen harvoin. Tuulisähköllä tuotettuja tuotteita mainostetaan, vaikka ei tuulisähkö ole verkossa kuin haitallisena osana, ehkä se on kaupallisten tv-kanavien elinehto, eivät ne halua kritisoida eivätkä syyllistää petollista toimintaa. Mutta mistä johtuu median haluttomuus ja vaikeneminen? Onko aihe lakaistu maton alle naapurisovun takia? Maaseudulla suurin osa asukkaista vastustaa vihreää siirtymää. Entä minkälaisia kytköksiä on tuulivoimateollisuuden, rakentajien ja sponsoreina olevien sijoittajien välillä? Harva tietää kuka tätä tuulivoima petosta ylläpitää ja rahoittaa, missä ne ohjeet hallituksille ilmastokriisin hoitamisesta jaetaan?

YK käyttää myös niin sanottua ”ilmastokriisiä” totalitaarisen yhden maailmanhallituksen perustamiseen (huom. YK = Rockefeller/WEF) – Tämä on tähän mennessä kattavin selvitys : asiaan liittyvistä sopimuksista, isot on visiot  ja pienen Suomen johtajat mukana kuulemassa ohjeet tulevan vuoden toimintaan ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.
”Maailman talousfoorumin (WEF) vuosikokous toivottaa tervetulleeksi yli 100 hallitusta, kaikki tärkeimmät kansainväliset järjestöt, 1000 foorumin kumppania sekä kansalaisyhteiskunnan johtajat, asiantuntijat, nuorten edustajat, sosiaaliset yrittäjät ja uutiskanavat.”

https://twitter.com/FatEmperor/status/1778344077802492039?t=AX-R4oxhA_ZO9dcA4oof5Q&s=19

Helsingissä ei nähdä vihreiden lasien läpi maaseudulla tuulivoimaloiden takia tuhottua ympäristöä, ja kun ei  tv- ja radio kerro asiasta mitään, niin ympäristön hävitys on kokonaan poissa silmistä.
”Aikansa kutakin, sanoi pässi kun päätä leikattiin.”– Onko meidän pakko hyväksyä poliittinen vihreä ideologia jota meille syötetään, vai pystyisimmekö itse seuraamaan ilmaston muuttumista satojen vuosien tietojen perusteella ja kokemuksella? Eikö me nähdä mitä ympäristössämme tehdään, kuinka aika kuluu ja planeetat liikkuu, vuodenajat vaihtuu, saaliseläimet vaeltaa ja viljelykset kasvaa, vai eikö ole mitään väliä sadonkorjuulla, metsien hyvinvoinnilla, ym. maailman tapahtumilla?
”Jälkimaailma, seiso täällä omalla pohjallasi äläkä luota vieraaseen apuun.”  Augustin Ehrensvärdin sanoin meitä neuvotaan vähän funtsimaan enste.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu