Miksi SDP:n puoluejohto puuttuu kunnan tuulivoimakaavojen läpimenoon

Porin Peittoo, kaatopaikka?
Esim. Ylen uutinen 27.2.2018:  –  ”Ylen useista lähteistä saaman tiedon mukaan SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne soitti ohjeistusta porilaisille kaupunginvaltuutetuille ennen kuin demarit tekivät Lammin tuulipuistoa koskevan myönteisen ryhmäpäätöksen.

  https://yle.fi/uutiset/3-10093835

Kuntaliitto: – ”Kunnat vastaavat maankäytön suunnittelusta alueellaan. Tätä velvollisuutta ja oikeutta kutsutaan ”kaavoitusmonopoliksi” MRL 4§,  MRL 20§. Kunnan kaavoitusmonopoli on maapolitiikan kulmakivi. Kunnan on kyettävä vaikuttamaan yhdyskuntarakenteen muotoutumiseen.”  Kunta on viimekädessä taloudellisessa vastuussa myös tuulivoimaloiden purkamisesta ja alueen ennallistamisesta, purkukustannukseksi on arvioitu 500000 euroa/voimala. Lapoja ei voida kierrättää, ne pätkitään ja kuljetetaan kaatopaikoille.. kaatopaikat oli tarkoitus lopettaa.
 
Kunnan kaavoitusmonopoli on harhakuva jos puoluejohto Helsingissä määrää kunnan maapolitiikasta. Porissa tuulivoimakaavan jyräsi demarit ohjeistuksen jälkeen läpi, ja venäläisen sijoittajan hanke Ahlaisissa hyväksyttiin. Ahlaisissa hanketta ei hyväksytä.
 
Nyt Merikarvialla SDP:n edustajat kunnanhallituksessa hyväksyivät 20 metriä korkeammat tuulivoimalat vastoin asukkaiden yleistä mielipidettä. – Tästä herää kysymys miksi demarit riskeeraavat valtuustopaikkansa hyväksymällä keskusjohdon vaatimukset tuulivoimakaavojen läpimenosta. Merikarvialla kaava on ollut käsittelyssä jo v. 2014 alkaen, välillä kaadettu, mutta aina uudestaan nostettu tapetille. – Onko SDP:n puoluerahoitus näin riippuvainen tuulivoimahankkeiden läpimenosta??
Ei ole niin pientä ojaa ettei oma lehmä siihen mahdu!
Kyllähän nämä valtion varoilla (omia) bisneksiä hoitavat ja startup toimijoille tukia myöntävät sekä valtaa pitävät kertovat kuinka puhdas omatunto heillä on, se pitää paikkaansa, omaatuntoa ei ole vaan koskaan käytetty.
”Kyllähän minä, mutta kun nuo muut”.. pitää tuokin paikkaansa, kaikki eivät voi olla ns. ”seteliselkärankaisia”. Sanonta ”rehellisyys maan perii” nousee vielä kunniaan ja toivottavasti jo seuraavissa vaaleissa. Ei hyväksytä kieroiluun syyllistyneitä luikureita edustamaan rehellistä äänestäjää.

https://www.verkkouutiset.fi/is-asiakirjat-paljastavat-mauri-pekkarisen-perheen-tuulivoimakytkokset-33782/

Jossain vaiheessa on ihan pakko siivota korruptio ja omaa etua ajavat julkisen vallan väärinkäyttäjät pois päättämästä yhteisistä asioista.

Astia vuotaa yli jo..
hannuaro1

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu