Paljastaisiko Suomen Verohallinto lopulta tuulivoiman ympärillä rehottavan korruption?

Syöttötariffi - korruptio

”Espanjan verovirasto paljastaa tuulipuistojen maksujärjestelmän”

Tuulivoiman ympärillä on korruptio raivoisaa myös Ranskassa, Yhdysvalloissa, ja muissakin maissa (Suomessakin). Siellä missä on valtion tukia, on petoksia. Siellä missä tuet ovat valtavia, petokset ovat valtavia. Espanjalainen IRS tutkii parhaillaan tapauksia muissa valtioissa. Kansallisella tasolla laiton rikastuminen veronmaksajien kustannuksella voisi helposti ylittää miljardin euron. (IRS tulee sanoista Internal Revenue Service ja tarkoittaa liittovaltion verottajaa, IRS on Yhdysvaltain yhteiskunnan tukipilareita) https://yle.fi/uutiset/3-10333878
https://wcfn.org/2015/04/22/huge-wind-farm-corruption-scandal-in-spain/

Italiassa ”tuulikuningas” tai ”tuulen lordi” Vito Nicastri on tuomittu yhdeksän vuoden vankeuteen tuulivoimayhtiöidensä voittojen kanavoimisesta Cosa Nostran Matteo Messina Denarolle.
Alun perin syyttäjä pyysi 12 vuoden rangaistusta Nicastrille, mutta tuomioistuin antoi tuomion lyhyemmästä rangaistuksesta.
Ennen kaatumistaan Nicastri johti jopa 43 tuuli- ja aurinkoenergiayhtiötä ja sillä oli 98 kiinteistöä. Pidättämisensä ja omaisuuden takavarikointinsa aikana vuonna 2013 BBC lainasi Palermon mafianvastaisen viraston päällikköä Arturo de Feliceä sanoen: ”Tämä [tuulienergia] on ala, jossa rahaa voidaan helposti pestä. – Rikollisuus ja korruptio levisivät useilla tasoilla: – Hakemukset julkisen avun saamisen eri oikeushenkilöiden kautta ja useiden avustusten saamiseksi; maaoikeuksien hankkiminen; toimilupien ja valtuuksien hankkiminen useilta valtion byrokratioilta; julkisia tarjouskilpailuja koskevat sopimukset; ja hankkimalla infrastruktuurin rakentamispalveluita mafian sertifioimilta toimittajilta. ”

https://oilprice.com/Alternative-Energy/Wind-Power/Italys-Lord-of-the-Wind-Gets-9-Years-For-Financing-Mafia.html

USA:ssa tuulipuistot rahoittivat poliittisia puolueita.
”On aika, että ranskalaisten, poliitikkojen ja ekologien, jotka ovat pysyneet edes jonkin verran rehellisinä, lopettavat tämä hirviömäisen luonnon pilaamisen, jonka seuraukset muuttuvat nopeasti korjaamattomiksi.”
Tuulivoima korruptio Ranskassa: Tässä videossa tuntematon tuulipuiston uhri kertoo, että tuuliprojektin puolesta äänestäville kyläneuvoston jäsenille maksetut palkkiot ovat n. 100 000–150 000 euroa..

Syöttötariffi – korruptio

https://youtu.be/UmF_eWFiamw 

Tuulienergia. – iso huijaus
https://reinformation.tv/energie-eolienne-grande-escroquerie/

Suomi ei ole Pekkaa pahempi; – olisiko tutkijan mielipiteellä jo (edes vähän) vaikutusta: Korruption leviämisen pysäyttämiseen vaaditaan päätös että tuulivoimaloiden rakentamiset kielletään Suomessa. Jo riittää petokset, kts. Tapio Pitkärannan teksti:  ”Suomen taloushistorian laajimpia lahjontaan ja korruptioon liittyviä kokonaisuuksia.”

http://pitkaranta.blogspot.fi/2015/04/suomessa-rehottaa-laajamittainen.html

Tuulivoiman pitää pystyssä korporatismi, nyt se on Suomessakin levinnyt jo liian laajalle.
”Korporatismi tunnetaan myös nimellä korporativismi. Ylittää kaikki puolue-, aate- ja varallisuusrajat. Tekee omista aatelisistaan euromiljonäärejä. Varmuudella. Jo ennen eläkeikää. Kattaa koko perinteisen puoluekartan. Vasemmalta oikealle. Perustuu järjestövaltaan ja tukeutuu valtiovaltaan. Toimii perustuslain vastaisesti. Parlamentarismin ja siten laillisuusvalvonnan ulkopuolella.”  (Oikeusturvan ajankuva: Korporatismi)
http://ajankuva.blogspot.fi/2012/09/korporatismi.html

– Korporatismilla on nykyaikana myös taipumus neuvostomalliin omia itselleen ”demokratian” nimi ja rooli, ja totuttuna toimintatapana levittäytyä kaikille päätöksenteon alueille.

hannuaro1

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu