Suomesta puuttuu energiaköyhyyden ehkäisy- ja vastuulaki

viilenevään suuntaan mennään (Teksas)
Tieteen kieltäminen on vallitsevaa ilmasto- ja energiakeskustelussa. Ja seuraukset ovat nähtävissä tässä ja nyt, korkea sähkön hinta ja akuutti energian epävarmuus on jatkuvana haittana, seuraavaksi pitää kieltää ihmisiä käyttämästä sähköä jos ei tuule.
Se, mitä meidän kansallisilla sähkömarkkinoilla tapahtuu, on kansallinen häpeä. Ainoa syy, miksi emme näe totuutta poliittisessa keskustelussa, on se, että kaikki tärkeimmät poliittiset sidosryhmät ovat osallisia tähän holtittomaan vastuun kantamiseen ja suurin osa tiedotusvälineistä on juonessa mukana.
Ensin pitää ymmärtää energiakriisin vakavuus ja tunnustaa aiemmin tehdyt vihreän siirtymän ratkaisut virheiksi. Ei voida enää teeskennellä, että miljardien panostuksella uusiutuva energia olisi ratkaisu, kylmä totuus on käsin kosketeltavissa. Harhakuvitelmat tuulivoimasta sähköntuotannon ratkaisuksi oli poliittinen kallis virhe. Varoituksia ei poliitikot kuunnelleet, oma harkinta petti ja katteettomat lupaukset ilmaisesta energiasta saivat valtiolta takuun rahoituksesta.
Ajanhenkeen muovautuneet vihreän ideologian poliitikot kiistelevät toissijaisista asioista loputtomasti, ”hiilidioksidia pitää vähentää ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi”, vaikka tiedetään, että elämää ei olisi ilman hiilidioksidia.
Talvesta on tulossa kylmä ja lämmitykseen pitää saada energiaa, Saksa on päättänyt ottaa lisää hiilivoimaloita käyttöön, Suomi päätti ne sulkea, – järjetön päätös.

Puhdas, vihreä siirtymä ei todellisuudessa sitä ole, tuulivoimaan ei voi luottaa, lopulta jätettä tulee lyhyen käytön jälkeen liikaa.
Tämä suomalainen ilmasto- ja energiaponnistelu on absurdia (idioottimaista). Olemme tietoisesti tuhonneet yhden meidän suurimmista taloudellisista eduista. Olemme muuttaneet energiarikkaan kansan, joka on siunattu runsaalla ja edullisella voimalla, energiaköyhäksi kansakunnaksi, jossa korkeatkaan hinnat eivät takaa energian toimitusta.
Suomi velkaantuu enemmän kuin koskaan aiemmin energiapolitiikan epäonnistumisen takia. Turhaan yritetään rauhoitella tilannetta ympäristön pelastamisella kun tiedetään meidän merkityksettömän pieni päästövähennys moninkertaisten maailmanlaajuisten päästöjen lisääntyessä.

Tuulivoiman syöttötariffi on osoitus järjettömästä politiikasta, vihreään ideologiaan lukkiutuminen sumensi terveen järjen näin osa poliitikoista haistoi oman ja kavereiden edut, valtion tappioksi tuli takuuhinta asetus tuulivoimalle joka on häpeätahra historiassa. Syöttötariffi laki pitää poistaa vahingollisena ja asettaa energiaköyhyyden ehkäisy- ja vastuulaki nopeutetulla aikataululla voimaan.

Päästöjen vähentäminen nollaan ei ole mahdollista ilman ydinenergiaan panostamista.
Suomi ei voi ottaa vastuulleen koko maailman päästöjen vähentämistä, jotain suhteellisuutta tähänkin on tultava, meidän vastuulla Suomessa on luotettava ja edullinen energia kansalaisten hyvinvoinnin ja talouden tukemiseksi. Naapureiden apuun ei voida luottaa, se on nähty ja koettu aiemminkin. Oma apu on paras apu.

Hallituksen pitäisi nyt ottaa käyttöön terve järki, kohtuuhintaisen ja luotettavan energian saamiseksi. Näin voidaan saada talous, kansallinen turvallisuus, ilmastorealismi ja poliittinen päästökauppa ym. sertifikaattien myynti sekoilu tasaantumaan.
+24
hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu