Tuulivoimalla pettäjän tie, – on tuskainen käy harhaan..

Kokeilu maksaa liikaa
Paluu arkeen on nyt edessä useimmilla kansakunnilla. Englanti joutuu perääntymään nollahiilitavoitteestaan. Kansakunta ei kestä enää viime vuosikymmenien vihreää politiikkaa, tuulivoimaloita ja muita vihreitä hömpötyksiä on tuettu avokätisesti. Se on loppu nyt.

Nykyinen energiakustannus- ja toimituskriisi on seurausta vuosikymmeniä jatkuneesta harkitsemattomasta energia- ja ilmastopolitiikasta, joka on asettanut etusijalle kalliita päästöjen vähentämistekniikoita jättäen huomiotta kansallisen turvallisuuden, toimitusvarmuuden sekä taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset.

Nykyisen kriisin vakavuus ansaitsee hätätoimenpiteitä, ei ainoastaan kuluttajien ja talouden suojelemiseksi, vaan myös sen välttämiseksi, että kriisi muuttuu taloudelliseksi ja sosiaaliseksi katastrofiksi.

 

Ruotsin kuningaskunta oli maailman johtava energia-alalla, nyt Ruotsissa on energiakriisi, kun ydinvoima on korvattu ajoittaisilla tuulivoimaloilla ja aurinkopaneeleilla.

Ydinvoima-asiantuntija Peter Rudling kertoo rauhalliseen tahtiin kaikista tehdyistä ja mahdottomiksi osoittautunesta virheistä, miksi nykytilanteeseen on ajauduttu.
Asiantuntijan pettymystä poliitikkoihin ei edes yritetä peitellä, vaan hän saa vapaasti purkaa pettymystään. Hän toivoo, että edes äänestäjät tulevat tajuamaan tulevan tilanteen, vaikka poliitikot eivät tule koskaan myöntämään virheitään, kun ovat olleet ajamassa teollisuutta alas ja asettamassa kansalaisiaan vaaratilanteisiin, sähkön loppuessa, silloin kun he sitä eniten tarvitsevat.. esim. helmikuun pakkasilla.
Perusongelma on se, että poliitikot ovat tuijottaneet sokeasti olematonta ongelmaa – ns. ”Ilmastokriisiä” – ja harjoittivat energiapolitiikkaa, jonka he uskovat korjaavan sen. Kuten sanoin, seurauksena on täysin ennustettavissa oleva energiakriisi.
”Kaksi muuta esimerkkiä mahdottomuudesta on yritys sähköistää kaikkea käyttämällä vain tuulta, aurinkoa ja akkuja”
Nämä kaksi osaa ovat: (1) ”Kuinka monta kilometriä aurinkopaneeleja Espanjassa ja kuinka paljon vara-akkua tarvitaan Saksan virran saamiseksi” , Lars Schernikau ja William Smith, julkaistu 30. tammikuuta 2021 (tarkistettu 23. huhtikuuta 2021) osoitteessa SSRN; ja (2) Wallace Manheimerin ”Tuuli- ja aurinkosähköntuotannon kyvystä tehostaa nykyaikaista sivilisaatiota” , julkaistu 7. lokakuuta 2021 Journal of Energy Research and Reviews -lehdessä.
”Kuinka monta neliökilometriä aurinkopaneeleja Espanjassa ja kuinka paljon akkuja tarvitaan Saksan virran saamiseen”
 ”Tuuli- ja aurinkosähköntuotannon kyvystä tehostaa nykyaikaista sivilisaatiota” , julkaistu 7. lokakuuta 2021 Journal of Energy Research and Reviews -lehdessä.

Molemmissa teoksissa tarkastellaan erilaisia ​​kustannus- ja suunnittelukysymyksiä, jotka liittyvät täysin aurinko-/akku- tai tuuli-/aurinko-/akkujärjestelmän kehittämiseen modernin talouden tehostamiseksi; ja molemmat päättelevät nopeasti monista syistä, että tällainen projekti on täysin mahdoton toteuttaa ja epäonnistuu varmasti. Ja silti Yhdysvallat ja Eurooppa marssivat eteenpäin toteuttaakseen tällaisia ​​suunnitelmia ilman yksityiskohtaisia ​​toteutettavuustutkimuksia tai kustannusarvioita, puhumattakaan edes pienimuotoisesta demonstraatioprojektista, joka osoittaisi, että tämä voisi toimia.

(Suomessa on valtion offshore tuulivoimapuisto demonstraatio Tahkoluodon edustalle rakennettuna, siitä ei ole kuitenkaan mitään tilastoja julkaistu joista jokainen voisi katsoa saatiinko valtion tukirahalla toivottu tulos)
Satakunnan Kansa ennusti äskettäin:
”Loppuu rahat, sitten sähkö ja lopuksi tulee vilu.”

– Tuulivoimasta on vaikea kirjoittaa kevyesti tai huumorilla. Tuulivoima oli hyvä myllynkiviä pyörittämään, saatiin jauhettua jyvät jauhoiksi hyvän sään aikana. Mutta entäs kun sähköä tarvitaan jatkuvasti, on tyyni säätila ja tuulivoimalat seisovat.. – hypitään paikalla ja taputetaan käsiä yhteen ettei tulisi vilu.

Kuka Suomessa tästä tukipolitiikan aikaansaannoksesta nauttii, – psykopaatit? – Onko Suomessa psykopaatit ottaneet vallan haltuunsa, eivätkä ymmärrä päätösten seurauksia?

Tuulivoiman hyväksyttävyyden edistäminen Suomessa osoitti selviä merkkejä psykopatiasta. Asian puolesta puhujat eivät tunne lainkaan syyllisyyttä teoistaan, ja ovat kuitenkin käytökseltään hyvin hurmaavia, manipuloivia ja valheellisia.
hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu