Tuulivoimapuistoa ei saa lain mukaan susireviirille rakentaa

Hiilinielujen tuhoamista
Luvialla ei välitetä korkeimman oikeuden päätöksistä suojella susireviiriä. KHO:n päätös 2019: 160 – hylkäsi tuulivoimaloiden rakentamiset muualla, täällä Luvialla ei luonnonsuojelulailla ole niin väliä.
Erikoista suhtautumista Suomen lainsäädäntöön tässä Luvian Oosinselän tuulivoima prosessissa, yhteishanketta vetävä Porin kaupungin kaavoitus suunnittelee omalle firmalle ja oman virkamiehensä metsäpalstalle kaksi tuulivoimalan tonttia, muut 29 tulee 1 per palsta periaatteella, ei esteellisyyttä, eikä sitä haluttu edes tutkia.. – Liian härski juttu.

Susireviiri jutussa Vaasan hallinto-oikeus ei ollut toimivaltainen, kehotti ilmoittamaan asian Varsinais-Suomen Ely-keskukselle, ja Ely-keskus päätti olla tutkimatta kun minulla ei muka olisi oikeutta ilmoittaa, – saan kuitenkin mahdollisuuden valittaa hallinto-oikeuteen päätöksestä.
– Mitä helvettiä, sen takia juuri Ely-keskukseen piti ilmoittaa kun ei he ole toimivaltaisia, on muka laki äskettäin muuttunut.

– Luonnonsuojelulain 57 a §:n 2 momentin mukaan saatuaan tiedon luontovahingosta tai sen välittömästä uhasta on ryhdyttävä toimiin.. – Nyt se toimi oli silmien ja korvien sulkeminen. Sitä se raha teettää.
– Luonnonvarakeskus (Luke) arvioi Suomen susikannan koon vuosittain. Viime vuoden selvityksessä susireviiri Luvian Oosinselällä on tosi-asia, ei sitä voida selityksillä poistaa, ja häirintä on luonnonsuojelulain mukaan rikos. – Mitä nyt tehdään, suojellaan rikollisia, – niinkö?

Villin Lännen lait ovat Luvialla käytössä, ne ovat erilaisia kuin Suomen lait ovat muualla Suomessa:
Viranomaiset kumoavat toinen toisensa päätöksiä, riippuu siitä kenellä on enemmän rahaa ja vaikutusvaltaa, ihan sama mitä laki asiasta määrää.
hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu