Vihreän siirtymän likaiset jäljet johtaa ympäristötuhoon

Hiilinielujen tuhoamista
Pori kaavoitti Luvialle joskus, kauan sitten (n.10 vuotta) ns. ”tuulivoimapuiston”, nyt sitä on rakennettu viime vuodesta alkaen.. mutta, mutta puisto onkin kaikkea muuta kuin puisto, leveitä teitä, suuria sepelikenttiä, valtava kuoppa louhittu sepeliksi sileällä kalliolla, osoite on Näsäviisaanlevo, Vanha Porintie 576 Luvia. Tutustukaa paikan päällä, me kaikki yhdessä tämä kuitenkin lopulta
maksetaan.
Tämä on sitä vihreän teknologian illuusiota, rohkeasta ja toivoa herättävästä esityksestä paljastuukin valheet ja mielikuvituksellinen ajattelu. Tavoite perustuu illuusioon, että aurinko, tuuli, sähköautot ja vihreä kulutus pelastavat planeetan. Lähes jokainen suuri ympäristöjärjestö ajaa niin sanottua uusiutuvaa energiaa. Väitteet esitetään ”vihreistä” teknologioista, jotka ovat suoraan sanottuna perättömiä valheita. Sanoja kuten ”puhdas”, ”ilmainen”, ”turvallinen”, ”hiilineutraali” ja ”kestävä” heitetään usein ympäriinsä. Mutta aurinkopaneelit ja tuuliturbiinit eivät kasva puissa. Näiden teknologioiden massatuotanto vaatii lisää kaivostoimintaa, teollista valmistusta, elinympäristöjen tuhoamista, valtavia kasvihuonekaasupäästöjä ja myrkyllisten jätteiden syntymistä. Niin sanottu uusiutuva energia ei täytä edes pienintäkään lupaustaan fossiilisten polttoaineiden kulutuksen vähentämisestä. Globaalissa mittakaavassa ajoittainen energia tulee sen päälle, mitä jo käytetään.
Nyt on uutta ja vielä kalliimpaa vihreää teknologiaa mainostettu isoilla otsikoilla, mitä asiasta kertoo asiantuntija, metallurgian ja materiaalitekniikan diplomi-insinööri Tero Lintanen:

”Rauta on terästen perusmetalli. Teräksissä on aina hiiltä ja muun muassa piitä, mangaania, kromia, nikkeliä, molybdeeniä, kobolttia, vanadiinia, wolframia ja harvinaisia maametalleja. SSAB alkaa tuottaa fossiilivapaita teräksiä vetykaasulla. Niiden tuotannossa ei käytetä fossiilista maakaasua, raakaöljyä tai kivihiiltä. Fossiilivapaissa teräksissä on hiiltä samalla tavalla kuin masuunireittiä pitkin tuotetuissa teräksissä.
Media levittää virheellistä tietoa SSAB:n Raahen  terästehtaan tulevasta sähkönkäytöstä. Tarkoitus on uskotella ihmisille, että SSAB tulisi hankkimaan vedyn tuotantoon tarvittavan sähkön tuuliturbiiniyhtiöiltä. Säiden mukaan valtoimenaan heittelehtivä sähköteho ei kelpaa massiiviseen terästuotantoon, joka käy suurella teholla keskeytyksittä yötä päivää.
Media ja punavihreät poliitikot uskovat sinisilmäisesti norjalaisen Blastr Green Steel -yhtiön lupaukseen rakentaa Inkooseen vihreitä teräksiä tuottava tehdas. Vihreys tulisi siitä, että sähkö tuotettaisiin tuuliturbiineilla. BGS pyrkii tyhjän lupauksen avulla pääsemään käsiksi Suomen tuuliturbiini-bisnekseen.
SSAB:lla ei ole mitään tekemistä Inkoon vihreän tehdashankkeen kanssa. SSAB ei ole lähtenyt oikomaan vääriä tietoja, koska vihreisiin energioihin uskovat sähkömystikot vain lisäisivät harhaisten oppiensa levittämistä. Elinkeinoministeri kyllä tietää totuuden vetytaloudesta. Turbiinimafia ja vetyhuijarit rupeavat yksissä tuumin lypsämään rahaa vetyhankkeisiin Työ- ja elinkeinoministeriöltä ja joiltakin EU:n vihreän siirtymän rahastoilta. EU-rahat ovat peräisin Suomesta. Huijarit tekevät bisneksiään punavihreiden ekoaktivistien nenän alla, ja Ylen toimittajat nielevät innoissaan pajunköyttä.
Mahtaa inkoolaisia aikanaan nolottaa, kun he tajuavat tulleensa vedetyksi nenästä. Ikävintä on kuitenkin se, että huijarit pilaavat oikein urakalla Suomen energiajärjestelmää ja vaikeuttavat etevän, taloudellisen ja kestävän järjestelmän rakentamista.”

Mistä nyt löytyisi se lapsi joka kertoisi totuuden vihreästä huijauksesta niin kuin H. C. Andersenin sadussa ”Keisarin uudet vaatteet”, että keisarilla ei ole vaatteita lainkaan.
Keisaria huijasivat vaatturit isolla rahalla kun väittivät tekevänsä keisarille niin upean ja hienon asun kankaasta jota ei näe kuin älykkäät ja viisaat.
Keisari puki asun päälleen ja peilaili itseään eikä nähnyt vaatteita mutta ei kehdannut mainita asiaa ettei olisi saanut tyhmän leimaa.

Lopulta kävi niin kuin olettaa sopii, keisari uskaltautui esittelemään kallista ja hienoa asuaan kansalle, kaikki ihastelivat vaatteita joita ei ollut, eivät halunneet saada tyhmän leimaa, paitsi pieni lapsi joka huusi kirkkaalla äänellä totuuden vaatturien huijauksesta. ”keisarilla ei ole vaatteita”, tämä laukaisi tilanteen ja sai muutkin ymmärtämään huijauksen.

Todellisuus on näin myös ns. vihreän energian tuotannossa, puheet ovat puheita niin kauan kunnes totuus paljastuu ja huomataan ympäristötuho ja kuinka jokainen itse on kaiken turhan ja ylimääräisen kapasiteetin maksajana lopulta.
Luotettavaa sähköntuotantoa yhteiskunta kaipaa, eikä mitään ylimääräisiä tuuli kapasiteetteja. Turhilla, ajoittain sähköä tuottavilla/kuluttavilla tuulivoimaloilla on ympäristössä vain suuri luontoa tuhoava vaikutus.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu