Ympäristörikolliset toimivat Suomessa hallituksen suojeluksessa

Infraääni vaikuttaa aivoihin haitallisesti

Tuulivoimaloiden rakentaminen Suomen aluerajojen sisälle on ympäristörikollista toimintaa, sen Suomen hallitus on kansan hyvinvointiin kerätyillä verorahoilla tehnyt tukipolitiikalla mahdolliseksi. Kaikki ilmastoon liittyvät pakotteet tuulivoimaloiden rakentamista tukevina olivat ja ovat valheita, sähköntuotantoon tuulivoimalat eivät tuo muuta kuin haittaa ylös/alas hyppivällä sähköntuotannolla. Hallitus kuitenkin päätti antaa ensin kolmeksi vuodeksi 105 euron takuuhinnan tuulisähkölle, sen jälkeen maksetaan 83,50 euroa/MWh 12 vuotta aina 2030 vuoteen saakka. 2500 euron pääomalla perustettuja tuulivoimayhtiöitä oli heti valmiina, hallituksen antama raha kelpasi sijoittajille. Muualla on tuulivoima bisneksessä ollut mukana rikollisuudella hankittua rahaa jota bisneksessä pestään, Suomessa ei tätä puolta tutkita. Suomessa hyväksytään mankala periaate valtion tuella pyörivään tuulibisnekseen, ei veroja, ei työntekijöitä, rahat puhtaana käteen eikä koira perään hauku. Suomen käytäntö on nyt maailman suosituin tuulivoima bisnes. Mikään laki ei ohjaa mankala periaatetta, se vaan hyväksytään.
https://www.is.fi/vaalit2015/art-2000000898114.html

Tuulivoimaloiden rakentamisia ei ole ollut päättämässä sähköntuotannon ammattilaiset vaan poliittinen ideologia, illuusio ilmaisesta energiasta innoitti hallitusta. Poliitikkoja vietiin kuin litran mittaa valehtelemalla suut silmät täyteen kuinka euron tuki tuulivoimalle tuottaisi ”jopa yli kymmenen euroa yhteiskunnalle takaisin”, ja kuinka puhdasta tuotantoa tuulivoima onkaan, nyt tiedetään jo se likainen puoli kokonaisuudessaan – tappioita on tullut taloudessa, ympäristön saastumisessa ja sitä nyt nieleskellään. Hallitus on asiassa hiljaa, kulissien takana kuitenkin päätökset tehdään, kunhan vaan kunnat suostuvat kaavoittamaan mitä pyydetään. Antti Rinne ohjeisti Porin demareita hyväksymään venäläisen sijoittajan hankkeen Porin Ahlaisiin, kaava hyväksyttiin demarien toimesta valtuustossa.

 

Tuulivoimalat tuottavat kuulokynnyksen alapuolelle jäävää infraääntä, = terveyshaitta jonka Suomen hallituksen ostama tutkimus kielsi.
”Tietämyksemme mukaan tämä tutkimus on ensimmäinen, joka osoittaa, että lähellä kynnystä oleva IS (infrasound) ei tuota pelkästään fysiologisia vaikutuksia, vaan että hermovasteeseen liittyy aivojen aktivoituminen, mikä on tärkeää kuulokäsittelyn lisäksi myös emotionaalisen ja autonomisen kontrollin kannalta.”

Tuulivoimaloiden raaka-aineiden valmistus, kuljetukset, pystytykset ja jalustojen teräsbetoni ym. metsän hävittäminen rakennuspaikkojen, teiden, sähköasemien ja, sähkölinjojen tieltä tuottaa enemmän hiilipäästöjä mitä tuulisähkö ei koskaan kompensoi elinaikanaan. Tuulivoimaloiden lapoja on vaihdettu 6 vuoden käytön jälkeen, ovat kuluneita ns.lasikuiturutto, osmoosi vaikuttaa ja kuluttaa, lapa hilseilee. Nyt näitä lapoja kaiken kukkuraksi katkaistaan kolmeen osaan timanttilaikalla paikan päällä, kuljetukset kaatopaikoille helpottuu. Mitä ne lavasta irtoavat partikkelit harju- ym. korkeilla paikoilla aiheuttaa maaperässä, pohjavedessä jne.. Ympäristöhallinto varmaan tietää ja jos saisi kertoa niin mekin tiedettäisiin. Lapajätettä syntyy mahdottoman paljon, yksi lapa painaa yli 15 tonnia, kolme lapaa 45 tonnia, kymmenen voimalan lapajäte painaa 450 tonnia, jne.. Lapajäte haudataan toistaiseksi maahan.

Hallitus vähensi ympäristöhallinnon väkeä, se edisti tuulivoimaloiden rakentamista poliittisen ideologian hyväksi. Sitä saa mitä tilaa, – kunnilla on kaavasuunnittelun monopoli, sen taakse ministeriöt ja viranomaiset menevät, ja kun kuntien ympäristövalvonta on heikko tai ei mitään, ympäristö kuormittuu tuulivoimaloilla tarpeettomasti. Tulee entistä enemmän ympäristö- ja terveyshaittoja, joista seuraa myöhemmin kalliita kustannuksia yhteiskunnalle, esim. tuulivoimaloiden purkamiset, n. 500 000 euroa/kpl. Yksityinen maanomistaja voi korjata vuokrasopimus töppäyksensä yhtiöittämällä tuulivoimalan rakennuspaikan omaksi yhtiöksi joka kaatuu kun tulot loppuu. Näin purku ja alueen ennallistamisen kustannukset jää varmasti yhteiskunnalle. Terveyden menetystä ei rahalla korvata.

Yhtiöt joille valtion tukirahat (n. 4 miljardia euroa) menee voivat ”myydä” loppuun ajetut tuulivoimalat kasvottomalle kolmannelle osapuolelle jota ei yrityksistä huolimatta saada vastuuseen romujen ja ongelmajätteiden purkamisesta, tappion kärsii yhteiskunta jota ohjasi järjetön hallitus vihreä illuusio uskossaan.

 

”Unelma pääosin vihreän auringon ja tuulen avulla tuotetusta energiasta Saksassa osoittautuu vain illuusioksi. Aurinko ja tuuli kattavat nykyisin vain 27% sähkönkulutuksesta ja vain 5% Saksan kokonaisenergiasta, ja samalla luotettavuus on heikentynyt ja sähkön hinta noussut maailman korkeimpien joukkoon.”
hannuaro1

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu