Kirje pääministerille

 

Puolueisiin  sitoutumattomana kansalaisena lähetin allaolevan kirjeen pääministerille ja tiedoksi muille ministereille

——————-

 

Arvoisa pääministeri Petteri Orpo

Tervehdys Kouvolasta,

Onnittelen vielä, että hallitus syntyi johdollanne. Opposition toiminta   saa surkuhupaisia piirteitä. Sivistynyt vuorovaikutus on vähenemässä. Käsittämättömästi on lähdetty tuhoamaan hallituksenne liikkeelle lähtö. Lyömäaseeksi on noussut syrjintä/rasismi. Vaikuttaa, että on unohdettu todellisen rasismin luonne. Onkohan kukaan uskaltanut mainita, millainen todellisuus vallitsee esim. islamilaisvaltioissa, joista ohjautuu ihmisvirtoja Eurooppaan ja Suomeenkin. Ihmisinä he ovat arvokkaita, eivätkä edes tietoisia islamismin raaasta todellisuudesta. Lähtömaan todellinen naisen alistaminen, vihan ja koston lietsonta ovat nähtävissä. Jos meillä joku on joskus lipsauttanut muutaman sopimattoman lauseen, siitä nostettaan valtakunnan politiikkaa sotkeva haloo. Sama koskee natsismisyytteitä. Minusta perussuomalaisten linja on johdonmukainen ja asiallinen ja hallitukselle kunniaksi. Ääriaineksia ei pidä yleistää. Äskeisessä TV1:n rasismikeskustelussa kokoomuksen Mari-Leena Talvitie oli rauhallisen asiallinen. Nuori Joakim Vigelius esiintyi varsin hienosti hallituspuolueen edustajana. Vihreiden pj Sofia Virran käytös osoitti sitä aggressiivista, repivää, vihapitoista, ”silmiä pullistavaa” linjaa, jota maamme ei tarvitse sietää. Kristittynä lääkärinä en opposition vanhan kaivelulle ja rasismisyytöksille löydä riittävän alhaista diagnoosia.

Nyt elämme vakavaa henkistä ja hengellistäkin arvosotaa, jossa tuloksena on joko siunaus tai kirous. Kannustan hallitusta lujaan, suomalaisten parhaaksi tapahtuvaan toimintaan. Varmaan sadat tuhannet kansalaiset yli puoluerajojen muistavat teitä esirukouksin. Luotan, että hallituksenne haluaa ja kykenee kääntämään Suomen tappiollisen linjan voiton suuntaan. Muutos lähtee jokaisen sisimmästä, niin ministerin kuin rivikansalaisen. Usko ja luottamus rakastavan Jumalan ohjeistukseen on oleellista. Valtionjohto on aikanaan nöyrtynyt sitä pyytämään. Varjeluksen ulkopuolelle ajautuminen käy kalliksi monella tavalla Suomelle.

Toivotan voimaa, viisautta ja Jumalan siunausta Teille ja johtamallenne hallitukselle suomalaisten parhaaksi                                                    Ystävällisin terveisin

Hannu Hurri

Puolueisiin sitoutumaton lääkäri

Kouvola

P.S Vakava loppukevennys :  RKP:n linja on outoa .Toivon, etten joudu sukunimeäni vaihtamaan, jos joudun  rasististen heittojen kohteeksi.

HannuHurri
Sitoutumaton Kouvola

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu