Miksi tiedotusvälineet pimittävät meiltä Helsingin tapahtumia?

Muutama päivä sitten Helsingissä marssi ilmeisesti satojen ihmisten kulkue, joka ei ylittänyt yhdenkään suomalaisen tiedotusvälineen julkaisukynnystä.

Missä nyt piileskelivät aina niin kärkkäät ja sanavalmiit sankaritoimittajat sekä YLE:n kuvausryhmät? Miksi kukaan ei nähnyt suomalaisyleisölle kuvaamisen tai selittämisen arvoiseksi tätä kulkuetta, joka näkyi ja kuului äänekkäästikin, tietenkin esti liikennettä katuja ylittäessään ja kaikesta päätellen oli osallistujilleen tärkeä? 

https://

 

Esplanadin ja muiden keskeisten Helsingin katujen kautta Rautatientorille päätyi osallistujajoukko, joka videoista päätellen ei jää lukumäärältään kovinkaan kauas jälkeen SAK:n toimintapäivästä joitakin viikkoja sitten. 

Ymmärtääkseni kyseessä oli Ashura-päivän vietto, josta nettihaku antaa lisätietoa.

Mutta suomalaisen joukkotiedotuksen kuluttajana ihmettelen, miksi näinkin näyttävä mielenilmaus jätetään täysin noteeraamatta, vaikka kaikesta päätellen tällaisista on luvassa toistuva osa Helsingin kaupunkielämää? Turhempiakin kissanristiäisiä räväytetään otsikoihin ja ruuduille harva se päivä. Ei kai sentään voi olla niin, että yksikään toimitus koko Helsingissä ei tiennyt mitään koko tapahtumasta. 

 

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu