Älä äänestä Malmin lentokentän tuhoajaa

Liikenneministeri Merja Kyllönen (vas.) käynnisti toimenpiteet Suomen toiseksi vilkkaimman lentokentän, Malmin lentoaseman pilaamiseksi pysyvästi rakentamalla se umpeen käyttökelvottomaksi. Korvaavan lentokentän saamisesta käyttöön ei ole tietoakaan, vaan vahingonteko ilmailulle hätäisellä aikataululla on politiikan vandaaleille itsetarkoitus.

Tekosyynä käytetään asuntopulaa. Varta vasten asuntorakentamiseen on Helsinkiin jo 1.1.2009 liitetty maata mm. Lounais-Sipoon Östersundomista 25 km² (kovaa maata), mutta Helsingin kaupunki ei ole edes välittänyt kaavoittaa sitä, joten todellisuudessa on kyse asunnontarvitsijoiden käytöstä pelinappuloina lentokenttäalueen kaappaamiseksi. Onko kaavoituksen oudon piittaamattoman johtamistavan selitys joidenkin vaikuttajien päivänvaloa kestämättömät henkilökohtaiset taloudelliset edut?

Kaupunginvaltuuston kokouksessa 30.3.2016 asia palautettiin käsittelyyn kansalaisaloitteen pohjalta, mutta Malmin lentoaseman hävittämisen kannalla olivat seuraavasta äänestyskartasta vihreällä värillä ilmenevät kaupunginvaltuutetut:

http://83.136.252.91/archive/kvsto-2016-6/fi/pdf/aanestys-2016-03-30-6-2…

Näistä seuraavat tavoittelevat nyt kuntavaaleissa 2017 paikkaa Helsingin kaupunginvaltuustossa:

 

Kokoomus:

Karhuvaara Arja

Luukkainen Hannele

Muurinen Seija

Niiranen Matti

Pakarinen Pia

Rauhamäki Tatu

Rautava Risto

Rydman Wille

Tyhjää äänesti Pasterstein Dennis

 

Vihreät:

Holopainen Mari

Kari Emma

Kivekäs Otso

Kousa Tuuli

Krohn Minerva

Lehtipuu Otso

Möller Antti

Oskala Hannu

Rantanen Tuomas

Soininvaara Osmo

Stranius Leo

Sydänmaa Johanna

Vesikansa Sanna

Ylikahri Ville

 

SDP:

Anttila Maija

Arajärvi Pentti

Heinäluoma Eero

Jalovaara Ville

Järvinen Jukka

Lovén Jape

Mäki Terhi

Paavolainen Sara

Razmyar Nasima

Sevander Tomi

Taipale Kaarin

Torsti Pilvi

Wallgren Thomas

 

Vasemmistoliitto:

Abdulla Zahra

Honkasalo Veronika

Hursti Rene

Ingervo Sirkku

Koivulaakso Dan

Korkkula Vesa

Malin Petra

Modig Silvia

Muttilainen Sami

Nyholm Henrik

Puhakka Sirpa

Vuorjoki Anna

 

Nämä henkilöt osoittavat toiminnallaan niin karkeaa ja laumasieluista arvostelukyvyttömyyttä, että on yleisen edun mukaista, mitä lyhyemmäksi jää heidän vallankäyttönsä yhteisissä asioissa, aivan riippumatta puoluekannasta. Asuntojen saatavuutta pääkaupunkiseudulla heidän politiikkansa ei ratkaise: Malmin suunnittelualue kattaa kaupungin kokonaispinta-alasta noin 1,6%.

He uskovat yleisön poliittisen muistin olevan lyhyt – osoita heille tällä kertaa toisin! Pane heidät poliittiseen vastuuseen: varusta yllä olevat ehdokkaat myrkyn merkillä, vältä heidän äänestämistään missään vaaleissa nyt ja tulevaisuudessa ja varoita riskistä myös kaikkia lähipiirissäsi. Toivottavasti heidän tuholaistyöstään ei enää jouduta kärsimään sen enempää kaupungin kuin valtakunnankaan päätöksenteossa.

Helsinki-Vantaan lentoasema ei voi korvata Malmia, jonka toimintoja ei yksinkertaisesti voi siirtää sinne. Malmin toimivana lentoasemana säilyttämisen ja siihen 1930-luvulta lähtien verkostoituneiden toimijoiden merkitys meille kaikille ilmenee laajan tuen saaneesta Lex Malmi-kansalaisaloitteesta, jota en ryhdy tässä lainaamaan, vaan viittaan siihen lisätietojen osalta. Sen ansiosta asia menee jatkossa eduskunnan päätettäväksi.

Tämä erinomaisesti laadittu aloite kannattaa joka tapauksessa lukea taustaksi, olipa itse asiasta sitten mitä mieltä tahansa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2106

 

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu