Venäjän puolustusministeri pitää Suomea vihollisena

Internet-uutistoimisto URA.RU:n uutinen 27.8.2021 https://ura.news/news/1052501786

Venäläinen Internet-tietotoimisto URA.RU julkaisi 27.8.2021 toimittajansa Marija Gafurovan uutisen, jonka mukaan Venäjän puolustusministeri Sergei Šoigu syyttää Suomea Venäjän vastaisesta propagandasta sekä propagandakeskusten perustamisesta, jotka yrittävät puuttua Venäjän sisäisiin asioihin.

Wikipedian mukaan Šoigu on sotilasarvoltaan armeijakenraali sekä Venäjän federaation sankari.

Google translate -kääntäjän mukaan uutisen teksti kuuluu seuraavasti:

Šoigu kehotti Venäjää vastaamaan vihollisilleen

Venäjän puolustusministeri Sergei Šoigu sanoi, että Venäjän on vastattava yrityksiin puuttua sen sisäisiin asioihin. Hänen mielestään Moskovan pitäisi myös rakentaa suojajärjestelmä Puolan, Suomen ja Baltian maiden lähettämää Venäjän vastaista propagandaa vastaan.

”Meidän on rakennettava puolustusjärjestelmä tätä vastaan. Emme voi antaa unohtaa historiamme, unohtaa vanhempiemme, isiemme ja isoisiemme ansioita. Emme saa antaa kenenkään tuhota tätä ympäristöä. Meidän on säilytettävä ja lisättävä sitä ”, –Interfax-AVN lainaa Sergei Šoigun puhetta tieteellisessä ja käytännön konferenssissa ”Armeija ja yhteiskunta, psykologinen puolustus”.

Puolustusministeri sanoi, että Venäjän vastaisia propagandakeskuksia luodaan Venäjän rajoille – Puolaan, Suomeen ja Baltian maihin. Erityisesti he yrittävät puuttua Venäjän sisäisiin asioihin, Šoigu sanoi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu