Aluepolitiikan hinta

Ydinvoimaloiden periaateluvat – Pekkarisen 10 miljardin hintainen tsoukki. Arvio on pahasti alakanttiin koska sähkölamppukaan ei syttynyt. Lamppu ei päättäjien päässä syttynyt edes siinä vaiheessa kun elinkeinoelämä ja saksalainen toimittaja vetäytyivät hankkeesta. Jäi Rosatom, persaukiset kunnat ja miljardien oikeussotku. Olkiluoto 4 jäi aluepoliittiseksi tussahdukseksi. Toki konsulttiyhtiöt nettosivat ja dynaaminen pöhina aina jees.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000160858.htm

Ydinvoima itsessään on tärkeä työkalu ilmastonmuutoksen torjunnassa. Niin itse ajattelin jo ennen Pekkarisen tsoukkia ja gallup-kysyjälle vastasin että yksi (1) periaatelupaa pitää myöntää. Pidin selvänä että uuden laitoksen osoite olisi Loviisa (3). Loviisan synti oli sijaita Uudellamaalla. Se ei sovi kepulaiseen pirtaan.

..

Lopuksi vähän kotiseuturakkautta. Mm. Vihreiden Krista Mikkonen on ollut äänekäs lentoyhteyksien puolustaja. Ei se veronmaksajille ole kuin tonni ettei Kristan ja muun eliitin tarvitse Timo Harakan sanoin ”köröttellä Kajaaniin junalla tai bussilla”.

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4796145

https://yle.fi/uutiset/3-12522701

..

Säästöjä penätään kaikkialla. Ekat miljardit löytyvät asettamalla Keskusta ikuiseen oppositioon.

 

 

0
Harri Mulari
Sitoutumaton Joensuu

Entinen aktiivivihreä, nykyinen ihmettelijä. Jaan edelleen samat arvot pitkälti mutta Keskustana tunnettuun terroristijärjestöön pitää katkaista kaikki yhteydet.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu