Jussi Halla-ahon ja persujen ihmiskäsitys

Tämä on lainaus suoraan Almamedialta:

”Tässä tekstissä hän esitti ajatuskulun, joka on loogisesti tulkittavissa siten, että Halla-aho toivoi Biaudet’n ja SDP:n Tarja Filatovin joutuvan maahanmuuttajataustaisten raiskaajien uhreiksi.

Halla-aho kritisoi liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa kannattaneita naisia ja tiedotusvälineitä, jotka jättivät seksuaalirikoksia käsittelevistä uutisistaan pois tekijän etnisen taustan.

Hän kirjoitti seuraavasti:

”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät.”

Sitten Halla-aho mainitsi nimeltä Biaudet’n.

”Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.”

Raiskaustoivomus ei ole unohtunut RKP:n sisällä.

Varsinkin puolueen naisten on vaikeata hyväksyä sitä, että vähemmistöjen ja suvaitsevaisuuden puolustajaksi politiikassa profiloitunut RKP tekisi hallitusyhteistyötä puolueen kanssa, jossa Halla-aholla on kiistatta vahva asema.

Tämän rkp:läiset tuovat esille taustakeskusteluissa.

Biaudet’n nimi poistettiin tekstistä sen jälkeen, kun Halla-ahosta oli tullut kesällä 2017 perussuomalaisten puheenjohtaja.”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/496f4352-3da3-4345-a6e8-5943cb4614a2

Harri Mulari
Sitoutumaton Joensuu

Entinen aktiivivihreä, nykyinen ihmettelijä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu