Inflaatio suomessa valhe vai totuus?

Kaikkialla maassamme ja maamme mediassa henkilöt puhuvat hintojen noususta ja inflaatiosta. Hinnat ovat todellakin nousseet, samoin valtiomme välistävetoverotulot ja suuryhtiöiden tuotot. Tälläistä seurausta normaalissa inflaatiossa on, mutta  keskiluokkaisen  velallisen pitäisi myös hyötyä, samoin kuin kävi 1970 luvulla, mutta sellainen ilmiö puuttuukin nykyisestä inflaatiosta.

Matemaattisesti yhtälö ei voi olla inflaatio!

Kaava tunnemme x ja y = inflaatio väärin

x ja y = shrinkflaatio, joka on tarkoituksellinen / tietoisesti aiheutettu tila yleensä.

Nyt kun todetaan matemaattisesti oikea ongelma on tärkeää käyttää keinot shrinkflaation pysäyttämiseen, sitä ei pysäytetä inflaation pysäyttämis keinoilla, joita nyt käytetään.

Shrinkflaatiossa se kansamme vähäosaisimmat ja erityisesti nykyinen keskiluokka ei hyödy, kuten inflaatiossa 1970 .

Shrinkflaatiossa on erittäin karu loppu se jakaa lyhyseesä ajassa muutama vuosi ja on kaksi luokkaa rikkaat ja köyhät ja tärkeää, että vain köyhät lisääntyvät.

Shrinkflaatio ei ole tämän päivan keksintö jo 2000 vuotta sitten  Rooman hallitessa silloista maailmaa niin ihmisiä sai ostaa kenkien hinnalla, silloin hinnat nousivat ja rahalla saatava määrä hinnan noususta huolimatta pieneni, joten rikkaat ostivat uudet kengät ja pari ihmistä tori käynneillään, samoin se toimii nyt parhaillaan maassamme ja ellei sitä saada loppumaan, torikäynnit saattavat saada historian toistamaan itseään ihan nykyajassakin.

Se miksi sanon ilmiötä tarkoituksellisesti /tahallisesti tehdyksi on seikka, josta koko ilmaisu tulee, samalla kun tuotteiden hinnat nousevat samalla aikaa myös tuotteiden määrää pienenee hintojen noususta eli inflaatiosta huolimatta, joka samalla antaa ymmärryksen, että kyse ei ole inflaatiosta vaan shrinkflaatiosta.

Shrinkflaatiota vastaan ei taistella keskuspankkien korkojen nostoilla, koska pahimmilaan se johtaa kansan nousuun, onneksi siihen on varauduttu jo viimeiset kymmenen vuotta myös täällä meidän maassamme ja näkyvimpinä siinä ovat olleet kansalaisilta  pois kerätyt ylimääräiset aseet ja poliisille hankitut panssaroidut ajoneuvot ym. uutuudet, joiden käyttötarkoituksen kohteena ovat maamme kansalaiset.

Kertokaapa te nyt kuinka shrinkflaatio pysäytetään. Ukrainan on voitettava sota = väärä vastaus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu