Kuka uskoo hallituksen vastustavan yhteistä velkaa?

Suomen yksikään hallitus ei ole kertaakaan EU:ssa oloaikana toiminut muulla tavoin, kuin sitä on käskytetty ja mikäli 500 miljardin yhteinen velka päätetään ottaa on Suomi siinä mukana, tai on eronnut unionista. Näin on tapahtunut kaikissa vastaavissakin tilanteissa ja näin tulee tapahtumaan myös nyt.  Suomessa se ei johda mihinkään samalla tavalla jatketaan ja jälleen joku kertoo jossakin mediassa ”Suomi on rikkaampi kuin koskaan” . Näinhän se menee ja on mennyt jo neljännes vuosisataa. Milloin näemme sen Britannian romahduksen? Niille riitti! milloin tulee piste suomalaisten kansallisomaisuuden luovuttamiselle Saksalle ja Ranskalle?

Kun liityimme EU:n oli kansamme velka 2,5 miljardia euroa, nyt lähes sata kertainen. yksi kolmannes maamme pinta-alasta on ylikansallisten kaivosyhtiöiden valtaamia, lähes kaikki sodanjälkeinen teollisuutemme on muiden valtioiden omistuksessa, suomalaiset ovat renkeinä ja piikoina ylikansallisten yritysten palveluksessa ja asuvat ylihinnoitelluissa asunnoissa, joita kutsuvat kodeikseen, kun taas heidän työllistäjänsä kutsuvat työvoimavarastoiksi.

Mikä on niin hyvää EU:ssa, että siellä täytyy olla mukana? Suomi on aina ollut osa eurooppaa se ei muutu.

Venäjä pelottaa se oli syy, no missä nyt turva kun Britannia ei lähetä kansalaisiaan kuolemaan yhdenkään muun kansan puolesta, USA ajattelee nyt samoin, no kertooko kukaan ollaanko saatu EU:sta jotain muuta kuin leipäjonot,  valtavasti velkaa ja monikulttuurinen rikkaus, josta maksamme n. kolme miljardia vuodessa. Mitä hyvää olemme saaneet? joku voi taas viitata oppilasvaihtoon, mikäli se on ainut kalliiksi on tullut. Nyt kyseessä oleva velka on kymmenkertainen  valtiomme vuosibudjetti.

Voisiko Suomi nyt ottaa käyttöön Vanhasen Kreikka ( hyvä bisnes ) ja Urpilainen ( takuut ) nyt olisi niiden aika, vai miten se meni. Onhan punamulta yhdessä päättämässä.

Itse jatkan täällä maatiloilta kyselyjä ministeri Kulmunin kehoituksesta ja viidensadan euron verovapaasta palkasta, päästä istuttamaan perunantaimia, tuntuuvat nauravan , vaan itse jatkan kyselyjä, onhan Kulmuni maamme suurimman agraaripuolueen puheenjohtaja ja kun hän neuvoo perunantaimien istutuksesta niin onhan sellaista työtä oltava. Mikäli ei löydy uskottavuus menee.

Kyseessä oleva yhteisvastuullinen laina on kaikkien jäsenmaiden hyväksyttävä ja jo ennalta on tiedossa Saksan ja Ranskan osalta mikäli se otetaan on Suomi mukana. Näin se menee ja pulinat pois. Britanniaahan tälläiset asiat eivät enää koske he päättävät omista asioistaan ja aikovat vuoden lopussa vaikka sotatoimin ajaa EU:n  kalastajat aluevesiltään. Mikäli joku on vielä Suomen ja sen kansan puolella euroopassa, yksikään EU maa ei ole (nähtiin koronassa) , jopa rokote joka kehitettäisiin suomessa tulisi suomalaisten käyttöön vasta lähes viimeisimpänä. koska se jaetaan pääluvun mukaan kuten kaikki muukin EU:ssa. Tosi hyvä asia! vai miten se meni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu