Myrkytys part two

Tapaus Navalji, arviointini tapauksesta yllätti Venäjän opposition kannatus ei lähtenytkään nousuun vaan päinvastoin heikkeni n. kymmenen prosenttiaa. Samoin ympäri Venäjää opposition toiminta on laantunut. Edelleenkään tapauksesta olevat todisteet, video tallenne ja lentokoneen tallenteet, sekä Venäjän terveysviranomaiset ja oletetun hermomyrkyn kehittäjän lausunnot, samoin Saksasta saatujen tietojen mukaan käytetty myrkky ei varsinaisesti ole samaa kuin aluksi epäiltiin vaan nyt se on saman tyyppistä.

Aihe tosisteet ja autentiset dokumentit tukevat hermomyrkyn kehittäjän lausuntoa samoin Venäläisen terveydenhuollon lausimia. Ainoa syy Navaljin alhaiseen verensokeriin on mahdollinen insuliinin yliannostuksen aiheuttama kuoleman vakava kohtaus. Olipa teon  takana nyt kuka tahansa, niin Venäläisten käyttäytyminen myrkytys tapauksen jälkeen ylätti minut täysin, nyt opposition kannatuksen kymmenen prosentin lasku ei yleensä tapahdu vastaavien tapausten seurauksena. Venäläiset taisivat itsekkin huomata myrkytys tapauksessa liian paljon merkkejä juuri vaalien alla tapahtunutta tekoa opposition julmaksi ja häikäilettömäksi tavaksi saada lisää kannatusta Putin vastaisuudella ja samalla rahaa sekä valtaa.

Faktat: hermomyrkyn kehittäjä ” tekupissa ennen lentoa tai teekupissa lentokoneessa, ei voida käyttä, seuraukset olisivat toisenlaiset”.

Venäjän terveydenhuolto ”alhainen veren sokeri ”

Insuliinimyrkytyksen selvät oireet.

Saksan terveydenhuolto:”Ei välttämättä juuri sama hermomyrkky, mutta jokin vastaava muunnos”.

Pikkuhiljaa Putiniin suoranaisesti kohdistuneet väitteet alkavat vesittyä ihan kansainvälisestikin, joten oppositio ampui omaan jalkaansa, mikäli huomioimme tapahtuneen ja seuraukset. Ei Venäjän kansa tyhmää ole ja tuskin 15 miljoonaa Venäjän opposition kannattajaa ymmärsivät ”vaalikiiman” aiheuttaman tapahtuman kotikutoiseksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu