Myrkytys

Voiko suurvallan johtaja toimia tavalla, jonka tiedoitusvälineet meille kertovat? Navaljin myrkytys lisää Venäjän opposition näkyvyyttä, lisää opposition kannatusta  lisää opposition varallisuutta jne. ,mutta tärkeimmät ensin.

Syyllinen on Putin, vaikka asiaa ei ole edes tutkittu, pakoitteita  harkitaan, kaasuputki poikki, huutaa ääneikkämmät. ”Kyllä se kerrottiin televisioss kyllä se Putin on”. Tälläistä kansan ymmärrys on.

Edellä mainitun voi sanoa toisinkin.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja hänen neuvonantajansa, kuudentoista eri kansalaisuuden ja lähes 200 miljoonan kansalaisen johtajana olisi aiheuttanut itselleen tilanteen, josta hyötyy vain ja ainoastaan hänen vastustajansa. Hei herätkää ampuisiko Putin omaan jalkaansa?

Voisiko tässäkin tapauksessa vallankumous tappaa johtajansa, nyt saatujen tietojen perusteella myrkyn kehittäjä ja videotallenteet, antavat tilanteesta eri kuvan. Koko myrkytys geissi on kotikutoinen ja sillä haetiin lisää kannatusta, näkyvyyttä, eikä viimeisimpänä valtaa ja rahaa. Syyllinen oli ennalta selvä koko maailmalle, osu ja uppos Putin. Ei ne ekaa kertaa omat pure, ” sinäkin Brutukseni”.

Oma mielipiteeni on yleistä mielipidettä vastaan ja en oleta Putinin ampuneen itseään. Kim Jong Ungit on sitten erikseen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu