Suojaikäraja

Viisikymmentä kahdeksan vuotias Afgaani mies on menossa kolmatta kertaa naimisiin, hänen kaksi aiempaa liittoa on päättynyt vaimon kuolemaan. Nyt hänen kolmas vaimonsa täyttää ensivuonna yhdeksän vuotta ja pääsee hänen vaimokseen.

Edellisten vaimojen menehtymisen syynä synnytyksen yhteydessä kuolema. Hänen vaimonsa kyllä olivat neitsyitä kuten tämä tulevakin ja yhdeksän vuotiaita. Kysyttäessä eihän heidän kanssaan Islamin mukaan saa olla sukupuoliyhteydessä, yhdeksän vuotiaana, mies vastaa: ”jo hääyönä vaimo vietteli hänet ” ja sitten kasvoi vaimolle rinnat ja maha, samoin toisen vaimon kanssa kävi, toinenkin vaimo vietteli miehen. Allahin tahto toteutui, koska molemmat vaimot kuolivat synnytyksessä samoin synnytettävät lapset kuolivat, olivat tyttövauvoja, he tekivät väärin vietellessään miehensä, se oli heidän kohtalo.

Afganistanissa kaksi kolmesta kaksitoistavuotiaasta ensisynnyttäjästä kuolee synnytykseen. Heitä on enemmän kuin täysi-ikäisiä synnyttäjijä maassamme.

Kouluttamattomat yhdeksänvuotiaat Afgaanitytöt viettelevät puolisonsa Islamin vastaisesti sukupuoliyhteyteen miehensä kanssa ennen sallittua ikää.

Kannattaako suojaikärajaa laskea? meilläkin voi käydä samoin.

Eloonjääneet kaksitoistavuotiaat saavat viettelysyntinsä anteeksi, kun synnyttävät jossain vaiheessa poikalapsen.

Ihan loogista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu