Supon Polttari ihmettelee, Venäjän odotettiin ryhtyvän toimiin Sumen ja Ruotsin Nato hakemuksista?

Tiedustelumme ei pelaa tai pelaa sitten liiankin hyvin, ”hiljaisuus” .

2025 olisi ETYK kokousesta 50 vuotta ja olisiko uudesta mahdollisesta vastaavasta kokouksesta ollut uhkaa ideologialle vs. nykytilaan, koskien länsiliittoumaan.

Hypoteesi::( Niinistön ja Putinin viimeisin julkinen puhelu:

-Putin: Heität siis kansalaisillesi kolikon, Nato tai Venäjä hyökkää?

– Niinistö: Ainut keino pitää talous velkarahalla pystyssä, EU:ssa ollaan ja Nato lisää uskottavuutta lisävelalle.

-Putin tarkoitushan oli 2025 kokoustaa juhla etyk ja sopia pitkän rauhan kunniaksi 25 vuoden hyökkäämättömyys sopimus ja senhän piti olla Naton korvike, samoin täydellinen luovutettujen alueiden palautus, ehtona tietenkin ero EU:sta , jolloin olisitte jälleen itsenäinen valtio, omine oikeuksineen ja armeijoineen. Kakki YYA sopimukssessa olevat kaupan ehdot kahdenväliseen kauppaan, takaisivat n. 5000,0€ tulot kaikille kansalaisilenne, samoin kuin Kekkosen aikana, eihän teitä ole nytkään kuin neljännes Moskovan väestöstä ja öljyähän saisitte ilmaiseksi, kun tukkisitte vain öljykenttien vuodot ne ovat paljon suuremmat kuin vuotuinen kulutuksenne, vaikka rahojen silloinen jako menikin toisin.

-Niinistö: kyllä nyt minun on kerrottava vain kolikon toinen puoli ja jätän toisen puolen kerronnan jokaisen omaan käsitykseensä ja kerron vain, kertoneeni keskustelleeni kanssasi samalla ilmoittaen Nato kantamme vetoan gallubeihin ja annan sen ymmärtää olevan kansan tahto.)

No, jokainen voi itse luoda oman hypoteesinsä, mutta jo nyt on kaikille varmaan tullut todennutuksi, että Nato vs. Venäjä hyökkää, ei ole kolikon toinen puoli eikä vaihtoehdot.

Liikekannallepano Venäjällä tarkoittaa kolmen miljoonan sotilaan aseistamisen ja se valmius siellä on. Venäjä ei ole heikentynyt vielä.

Muistutan edelleen olen Karjalan evakon jälkeläinen ja Suomen kansan puolella. Vaikka se on ”väärää ajattelua”.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu