Tiekartta itsenäiseksi kansallisvaltioksi

Ihmettelen kansamme päättäjijä heidän motiiveistaan toimia kansan parhaaksi. Olemme kansakuntana  konkurssissa, vaikka olemme yhteisessä euroopassa toimineet mallioppilaan tavoin. Toimintamme EU:ssa valtiona ja direktiivien noudattajana sekä luopuminen omasta itsenäisestä lainsäädännöstä ei ole tuonut kansalaisillemme sitä toivottua hyvinvointia kuin edellämainitut uhraukset on tehty. Olemme olleet siis kympin oppilaita, mutta emme saaneet sille kuuluvaa hyvää. Kansamme on köyhin vaikka maamme on rikkain, koska meidät on petetty.

Mitään ei ole menetetty, sillä meillä on mahdollisuus erota sekä EU:sta ja eurosta. Mahdollisuuksia on monia, itse olen sellaisen eron kannalla, että Suomi laatii eron ehdot ja muut EU maat allekirjoittavat ne ehdoitta.

Lähinnä omaa eroa EU:sta ja eurosta on lähes vastaava kuin Israelin lähtö Egyptistä, eli kullat ja hopeat mukana, lähtekää nyt mielialan vallitessa muiden maiden osalta. Tämä on mahdollista ja virkamiesten valmistelun oikeasta ohjeistuksesta riippuen, jopa tällä vuosikymmenellä. Tarvitaan vain seitsemän siirtoa ja edellämainittu ero on totta.

No miksi en kerro niistä vielä nyt ja tässä, syynä on, että asiasta ei voi vielä keskustella näillä foorumeilla asiallisesti vaan se saa aikaan maalittamista ym. sopimatonta, mutta se ei pois sulje tiekartaa esittämästäni erosta ja sen seitsemästä siirrosta, ne ovat olemassa ja esitetty ero on yhtä mahdollinen kuin yötä seuraava päivä.

Uteliaisuuden lieventämiseksi mainitsen muutaman siirron alueet joista tiekarttani koostuu: pakoitteet, asehankinnat ja euro ero sekä neljä muuta, jolloin meidät maksetaan eroamaan. Politiikalla voi vaikuttaa. Mikä parasta jokaisen siirron jälkeen Suomi voi paremmin ja vaurastuu. Tämän tiekartan jälkeen muukin eurooppa kokee olevan entistä turvallisempi, kun Suomi irtautuu unionista. Kaikki vaiheet vaativat vain Presidentin, valtioneuvoston ja eduskunnan yhteityötä. Lähinnä korjataan virheet, joihin olemme sortuneet olemalla todella naiveja hakemalla mukaan EU:n syvimpään ytimeen, jotta saisimme silloin olla mukana päättämässä, no ei päästy mistään päättämään vaan ensimmäisenä muiden päätöksiä toteuttamaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu