Ukraina voittaa!!

Kaikki Ukrainan ja Venäjän välistä poliittista, nyt aseilla käytävää kahdenvälisiä suhteita koskevassa tilanteessa olevia asioiden hoitoa seuraavia, haluan supistaa ja päivittää 11.11.2023 tilannetta.

Helmikuussa 2022 tilanteesta, Ukrainan nyt loppuneeseen vastahyökkäykseen Venäjän valtaamien maa-alueiden takaisin saamiseksi.

Lähden liikkeelle ”faktoista”, jotka ovat nyt kaiken molemmin puolisen propakandan seasta on pystytty todestamaan.

Venäjän miestappiot 150 000 operaation alusta (2022)

Ukrainan miestappiot vastahyökkäyksessä 70 000 (2023)

Saadakseen takaisin kaikki ilmoittamansa maa-alueet, mitä vastahyökkäyksessä ryhdyttiin toteuttamaan ja missä ollaan nyt, on matemaattisesti käsiteltynä km2 /kuollut sotilas /aika=.

Lopputulos Krimin ja ns. separatistien alueelle (vanhoille rajoille), ajaksi 8kk, 70 000, 30km2, näiden tulos jaetaan nyt Venäjän miehittämillä alueilla.

Edellä esitetyllä yhtälöllä tilanne olisi sama mitä rintamalinjan siirtymiseen tulisi vielä vuosia, tämä asia on ollut kyllä kaikkien euroopan ja suurvaltojen tiedossa jo aiemmin, koska tieto on Ojalan kansakoulun matematiikalla ja Ylen tiedoilla kaikkien saatavilla ainakin suomalaisille.

Sodan lopputulos on pettymys euroopan johtajille ja heidän tukijoilleen kuten meidän päättäjämme, mutta tätäkin suurempi pettymys tulee olemaan läntinen tiedoitus mikäli kansalaiset huomaavat tulleensa omien propakandan uhriksi.

Kansanedustaja Ano Turtiainen yritti kertoa tästä eduskunnassa ja ilmoitti, kun kansa saa tietää he repivät teiltä silmät päästä. Jotenkin noin, tarkoitti edustaja kolleegoitaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu