Pekkarinen vääristelee historiaa

Pekkarinen vääristelee historiaa !

Meppi Mauri Pekkarinen vääristelee historiaa kirjoittaen julkisesti,18.12.2020, että ”Suomi liitettiin eduskunnan enemmistön päätöksellä euroon”.

Väite ei pidä alkuunkaan paikkaansa.

Euro oli Maastrichtin sopimuksen määräysten mukaan hyväksyttävä etukäteen jo jäsenyyshakemuksessa, josta eduskunta äänesti 18.3.1992 hallituksen luottamuslauseäänestyksenä. Äänestys oli sdpläisten käsikirjoittama vaihtoehdoton ”KYLLÄ vastaa KYLLÄ” – äänestysnäytelmä. Hallitukselle epäluottamusta halunneet joutuivat äänestämään tyhjää. Tämä ei voi olla demokratiaa !

Merkittävintä on, että Markka oli kirjoitettuna Hallitusmuodon 72 §:ään. Ulkopolitiikasta määränneen presidentti Mauno Koiviston ongelmaksi koitui se, ettei eduskunnasta löytyisi tarvittavaa 5/6 enemmistöä hyväksymään markan poistamista Hallitusmuodosta.

Koivisto antoi pääministeri Esko Ahon tehtäväksi ratkaista ongelma tekaisemalla eduskunnan harhauttamiseksi valheellisen EMU-varauman EU-ministeriryhmän 20.12.1993 pitämään kokoukseen. Pöytäkirja 16/93 määrättiin Ulkoministeriössä salaiseksi. Mainittakoon, että Pekkarinen oli mukana kyseisessä kokouksessa. Tekaistulla EMU-varaumalla valmisteltiin valtiopetos ja euro-ongelma siirrettiin tulevaisuuden ongelmaksi. Sittemmin Lipposen hallitukselle.

Tosiasia siis on – toisin kuin Pekkarinen vääristelee – ettei eduskunta ole saanut valheellisen EMU-varauman johdosta lakiesitystä markasta luopumiseksi. Näinollen minkäänlaista eduskunnan enemmistön euro-päätöstä ei ole. Eduskuntaa on siis harhautettu. Tämä puolestaan kertoo ettei Suomi ole juridisesti EU:n eikä euron jäsen.

Presidentti Ahtisaari allekirjoitti 8.12.1994 liittymissopimuksen ratifiointiasiakirjan, jonka mukaan Suomen Hallitusmuoto on sopusoinnussa euron tuloon liittyvien määräysten kanssa.

Veronmaksajat ovat menettäneet vuosittain miljardeja valtionpetoksen vuoksi.

Suomen olisi tullut, kuten Ruotsi teki, ilmoittaa rehellisesti joulukuussa 1994, ettei Suomi luovu omasta valuutastaan markasta.

Nyt yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella voimme todeta rehellisesti toimineen Ruotsin, kelluvan kruununsa ansiosta, säilyttäneen kilpailukykynsä kun sitä vastoin Suomi menettää kilpailukykyään jatkuvasti sitoutuessaan joustamattomaan yhteisvaluuttaan.

Perustuslain laiton muuttaminen on valtiopetos, rikos, joka ei vanhene koskaan. Jo sen valmistelukin sanktioidaan valtiopetoksena.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu