Helsingin pormestari

Lienee vielä äänestäjien pätettävissä.

Uuden Suomen gallup antoi mielenkiintoista tietoa etenkin kahden kärkipuolueen osalta. Kun kokoomus onnistui huolella tuhrimaan ehdokkaansa,niin olisi olettanut,ettei ehdokkaaksi valikoituneella olisi tuollaista kannatusta.

Mutta ei mene vihreilläkään päälle toivein. Sinnemäen johdolla pääkaupungistamme on karsittu puustoa ennennäkemättömän paljon. Lisäksi Suomelle tärkeistä teollisuushankkeista ei ministeritasolla puhuta mitään,tai korkeintaan mainitaan ”pakotettuina” Ilmeisesti ministerit ovat väärissä viroissa.

Demarit aikoivat olla yksi kolmesta. Ei taida kuitenkaan Marinin noste yksin riittää tuohon haasteeseen. Ministeripuolelta kun ei suurta apua ole odotettavissa. Mieluummin päinvastoin.

Vasemmiston kannatus on yllättävänkin korkea. Saramo on onnistuneesti tuurannut Anderssonia,joka osaltaan nostaa kannatusta äitiydellään.

Perussuomalaisten kannatus on noussut vähemmän kuin odotin,mutta kuitenkin tukevasti nousussa. Se ei kuitenkaan taida riittää.

Muista ei ole paljon lapsille kerrottavaa. Sensijaan jään mielenkiinnolla odottamaan säilyykö joskus sovittu herrasmiessopimus tälläkin kertaa,vai pyyhkiikö vihervasemmisto kokoomuksella pöytää. Näin hieman pelkään.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu