Vantaanjoki

Taannoin jouduin hankkimaan rahat elämiseeni urakkahommissa kehäkolmosen sisällä. Aina ajaessani Vantaanjoen ohi kummeksuin,miksi moisesta kuraprunnista osalle helsinkiläisiä värkätään puhtaat juomavedet?  No nykyisin tuota jokea ei enään kehäkolmoselle edes näy. Eikä siitä juomavesiä ole tarpeellista tehdä Päijännetunnelin tulon myötä.

Maalla kasvaneelle tuo kloori ei kuitenkaan antanut kehumiseen ymmärrystä,vaikka silloinen pressamme kertoi saavansa kraanasta maailman parasta vettä. Paskapuhetta. Mielestäni vesi oli juomakelvotonta.Ei sellainen joka ei koskaan ole lähdevettä ole saanut tiedä,että se on pehmeää,eikä maistu käsitellyltä.

Nyt kun Viikin Ja Suomenojan jäteveden käsittelylaitokset syytävät mereen aineita joita eivät laitoksissaan kykene poistamaan,niin syntyy ongelma. Ja se saattaa koskea joitain muitakin.Ketä tästä syyttäisi?

Ei hätiä mitiä. Syytetään keskustaa ja maajusseja kuten ennenkin Itämeren saastuttamisesta. Se lienee kaikille paras vaihtoehto niin kuin  ennenkin. Tuskin ketään kiinnostaa,että maata asuvat lisäksi niin kokoomuslaiset persut kuin ruottalaisetkin. Tärkeimmät tuossa mainittuna.

Niputetaan keskusta ja saastuttaminen. Ei meitä kaupunkilaisia muu kiinnosta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu