Ich bin ein Hamburger

Helena Erosen tapauksesta viisastuneena laitetaan tähän plokiin jonkinlainen disklaimeri, Duudsoneita ja South Parkia mukaillen:

Kirjoittaja on ammattilainen ja ääliö. Älä tee näin kotona. Kaikki viittaukset todellisiin henkilöihin ovat irrallaan todellisuudesta, niin kuin nämä henkilötkin. Huumori on huonoa ja sananvalinnat ovat perseestä. En suosittele lukemista kenellekään. – Kommentti olisi kuitenkin kiva ylläri pylläri.

 

Kaikki esitetyt ratkaisut kanssakulkijoiden tunnistamiseen ja profilointiin ovat kovin puutteellisia.

Ehdotan että kaikille liikenteessä olijoille vaaditaan eteen ja taakse suurikokoiset yksikäsitteidet tunnistemerkinnät (heijastevärein). Ilman tunnisteita liikkuminen olisi rangaistavaa. Jonkinlaisesta rekisterikeskuksesta voisi tarkistaa tunnuksen omistajan nimen, ja tiedon siitä, onko hänellä vaikkapa tilillään rikkeitä tai maksamattomia sakkoja.

Lisäksi pakolliset seurantalaitteet olisivat kivoja, että voitaisiin satelliittien avulla seurata ihmisten liikkumista.

 

Ai niin mutta autoissa on jo ne rekkarit, ja on Autorekisterikeskus. – Ja paikannuslaitteita on ehdotettu (”tietullien perimiseen”).

– Helena Erosen tragedia oli kai se, että hän yritti kirjoittaa parodiaa – maailmassa joka on ylittänyt parodiahorisontin.

 

PS. Selitän nyt vielä otsikonkin varmuuden vuoksi kun on liikkeellä niitä ammattimaisia mielensäpahoittajia joille väärintulkinnoista kai maksetaan ihan palkkaa … John F. Kennedy, ollessaan käymässä saarretussa Berliinissä, sanoi että berliiniläisten asia on yhteinen, ”hänkin on berliiniläinen”. – Helena Eronen kuitenkin ehdotti (vakavissaan tottakai), että kaikilla amerikkalaisilla voisi olla hihamerkissään hampurilainen. Niin että – haluan vain sanoa että sympatiseeraan Helenaa, huonon huumorin keulakuvaa. – Juonipaljastukset päättyvät tähän.

PPS. Perussuomalaiset, haloo ja oikeesti. Noinko iso on kaipuunne sivistyneistön suosioon? Olette kohta säikympiä kuin Maaniskuun rusakko.

 

0
heikkihyotyniemi
Jyväskylä

Heikki, versio 2: Suvaitsevampi, viisaampi ... ainakin vähän vanhempi ja paljon reikäpäisempi.

-- Niinpä on vaatteet kuin aatteetkin: sinisiä, ja löysiä. Jo ennen sitä menneisyyden Sinistä tulevaisuutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu