Neekeriukko. Neekeriukko.

Kun tämä Hakkarainen möläytti toisen kerran, rupesi epäilyttämään – ettei vain kaveri olisikin oikeasti älykäs, sellainen salaviisas? – No eipä sitten taida kuitenkaan olla.

On hyvä joskus todentaa ne voimat ja vastavoimat, jotka näennäistä muuttumattomuutta systeemeissä ylläpitävät. Tämä voidaan saada aikaan vain tasapainoa järkyttämällä, tekemällä impulssikokeita – oli kyseessä sitten tekninen järjestelmä tai ihmisten muodostama kokonaisuus.

 

Bull shit!

Niin, on kummallista, että toiset sitten saavat sanoa mitä tahansa. No, mehän tiedämme, että Alexander Stubb on suomenruotsalainen, ja siis marinoitu sivistyksellä, joten vian täytyy olla kuulijassa.

Halvaannus nimeltä poliittinen korrektius voidaan paljastaa tällaisten ”hakkaristien” toteuttamien sosiaalisten askelkokeiden avulla. Kun Stefan Wallin tuli kommentoineeksi Hakkaraisen puheita viittaamalla niihin möbleeraamattomiin huoneisiin, paljastui sikäläinen åpartheid-ajattelu karulla tavalla. Ilman ruotsalaisiahan suomalaisten majoissa olisi vielä maalattiat – ei kun maakuopissahan nuo eläisivät. – Älkää antako heidän edustaa meitä ulkomailla!

 

Mutta kyllä perussuomalaisissa näyttää elävän sellainen salaviisauskin. Vastaiskuna Hakkaraisen aiheuttamiin rasismisyytöksiin julkaistiin se rasisminvastainen manifesti, jossa mentiin toiseen äärimmäisyyteen, arvostellen kaikkea syntyperään liittyvää erottelua. – Voiko enemmistö sitten kärsiä rasismista? Tämäpä onkin paha kysymys paapotulle kielivähemmistölle!

Perussuomalaiset voivat olla vähemmän sivistyneitä mutta silti älykkäämpiä. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka tuo neekeriukko. Sen toistaminen on jonkinlaista memettistä siedätyshoitoa henkistä allergiaa vastaan. – Niin että neekeriukko vaan.

 

Kyllä, nykymääritelmin olen aito rasisti, vastustan Suomen monikulttuurisuutta. Sellainen rasisti kuitenkin, joka on palkannut kaksi kenialaista vuoden sisällä. Kovia työntekijöitä, kyllä heistä hyviä suomalaisia tulee. Suomalaisuus on memeettinen, ei geneettinen ominaisuus.

 

0
heikkihyotyniemi
Jyväskylä

Heikki, versio 2: Suvaitsevampi, viisaampi ... ainakin vähän vanhempi ja paljon reikäpäisempi.

-- Niinpä on vaatteet kuin aatteetkin: sinisiä, ja löysiä. Jo ennen sitä menneisyyden Sinistä tulevaisuutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu