Jälkiviisastelijat

Malttamattomana odottelin, että Timo Soini olisi ollut aamun Jälkiviisaissa … kun arvasin, että se Vornasen keissi olisi isosti mukana. Kun itse piteli Tony Halmetta puolueessa ihan pelkkänä ääniharavana. — Mutta eipä ollut.

Perussuomalaiset ovat perus-suomalaisia: tietävät mitä arki on, ainakin poliisit tietävät mitä kaduilla tapahtuu … ja toimivat hetkessä. Eivät edes ajattele, mikä olisi viisasta toimintaa … niin kuin muissa puolueissa.

Keskusta on ulosmitannut yhteiskunnan rahat orwellimaisilla ”hyvinvointialueillaan”, SDP:n huippu on lähtenyt edustamaan itseään, ja RKP toimii taas tutusti: kiristää etuja kulisseissa, paikalliskouluissa ja paikallissairaaloissa.

Pelkään vain sitä, että persutkin vielä tajuavat mikä on pienelle parasta: kyllästyvät olemaan haukuttavina ja lähtevät kasvattamaan kannatustaan oppositioon … hillumaan ”populistimandaatillaan”. — Tämähän olisi ”etukäteisviisautta”!

 

heikkihyotyniemi
Jyväskylä

Heikki, versio 2: Suvaitsevampi, viisaampi ... ainakin vähän vanhempi ja paljon reikäpäisempi.

-- Niinpä on vaatteet kuin aatteetkin: sinisiä, ja löysiä. Jo ennen sitä menneisyyden Sinistä tulevaisuutta. -- Ja muutenkin huolestuttaa "ajan metafysiikka":

https://www.hyötyniemi.fi/pdf/Virus.pdf

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu