Kuin kissat ja koirat

Viherpunaiset Tytöt ja Mustanpersut Pojat … ja loputon riitely. — Tappelisitte Ameriikan malliin, silleen isosti! Siellä on käynnissä eeppinen taistelu, parasta Hollywoodia, josta väriä ei puutu, ja jossa on deadline: enää kolmisen päivää, sitten ratkeaa … vastakkain Bunkkerin Harmaa ja Ärsyttävän Oranssi.

 

Tuo taistelu on saavuttanut absurdit mitat, täyden hulluuden … ilmeisesti salaliittoteoriat pitävät paikkansa, pahimmatkin vihjailut? Miksi oli silloin joskus niin kiellettyä kysyä Ukrainan korruptiosta? — Suo on syvä ja täynnä hirviöitä: demokraattieliitti, Daddy-Joe ja Hunter … ”crooked Hillary”? … jopa se ikipuhtoinen Barack Obama?

Obama on nimittäin nähnyt todistusaineiston. Hän ei kuitenkaan ole vetäytynyt arvokkaasti syrjään … päinvastoin, hänellä on käynnissä villi kampanjointi, kuin jotakin peitelläkseen? Niin, eikö Obama silloin tajunnut … vai oliko se kahdeksan vuotta elätetty käenpoika sittenkin vain pieni osa ”deep statea”?

Mielien ”totaalinen sota” on levinnyt eri sfääreihin, somealustoillakin on käynnissä täysi kissatappelu. Viestintuojat tuhotaan armotta: YouTubekin näyttää saaneen Rudy Giulianin ”järjestykseen” (löytyy lähinnä mustamaalausta). Mutta kaaos tulee kun asiat sotketaan tarkoituksellisestielämme mielenkiintoisia aikoja.

 

Kuinka tiukasti ihmiset nyt takertuvat kuplaansa? Jos faktoista ei voida päästä sopuun, seuraukset ovat pelottavat. Niin, demokraatit kaatuvat, tai koko demokratia kaatuu. — Luottaen kuitenkin järjen voittoon, heittäkääpä veikkauksia: missä vaiheessa demokraatit hylkäävät Joe Bidenin? Vai hylkäävätkö? Kuinka moni joutuu vankilaan?

0
heikkihyotyniemi
Jyväskylä

Heikki, versio 2: Suvaitsevampi, viisaampi ... ainakin vähän vanhempi ja paljon reikäpäisempi.

-- Niinpä on vaatteet kuin aatteetkin: sinisiä, ja löysiä. Jo ennen sitä menneisyyden Sinistä tulevaisuutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu