”Onko RKP uskottavasti irtisanoutunut rasismista”?

Tuli mieleen se vuodentakainen Perussuomalaisten hiillostaminen … kun oikeasti ainoa synnyssään rasistinen, syrjimistä varten perustettu puolue, on kuitenkin RKP … niin, olisiko ylenpalttisessa jeesustelussa kyse pelkästä projektiosta?

Herää nimittäin epäilys, että ”maahanmuuttomyönteisyys” on pelkkä ajatuspajoissa keksitty ”hajoita ja hallitse” -strategia levittää kaaosta ja epäsopua suomalaiseen luottamuksen ilmapiiriin … kun kuitenkin ruotsin kieli on yhä pyhä .

 

Muistutukseksi, selitykseksi: ”vihapuhetta” RäKäPäät ovat ovat harjoittaneet Suomessa enemmän kuin kukaan … vai miten pitäisi tulkita RKP:n ”henkisen isän”, Axel Olof Freudenthalin ”tieteelliset totuudet” meistä ”tjudereista”:

  • ”Ruotsia puhuva sivistynyt kansanluokka kuuluu ruotsalaiseen kansallisuuteen, joka näin ollen oli ollut ja on edelleenkin valtiaskansa.”
  • ”Suomalaiset eivät olleet voineet, rotunsa jäsenkansaa kun olivat, luoda ennen ruotsalaisten valloitusta mitään omintakeista kulttuuria.”
  • ”Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalainen ja ylipäänsä koko turaanilainen suku.”
heikkihyotyniemi
Jyväskylä

Heikki, versio 2: Suvaitsevampi, viisaampi ... ainakin vähän vanhempi ja paljon reikäpäisempi.

-- Niinpä on vaatteet kuin aatteetkin: sinisiä, ja löysiä. Jo ennen sitä menneisyyden Sinistä tulevaisuutta. -- Ja muutenkin huolestuttaa "ajan metafysiikka":

https://www.hyötyniemi.fi/pdf/Virus.pdf

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu