Teinkö jotakin väärin sähkönkulutuksessani

Koen olevani sellainen vanhan linjan mies  sähkölaskujenikin suhteen. Kun olen ikäni maksanut sähkölaskuni periaatteella,että uskollista maksajaa sähköyhtiö kiittää,niin kesällä minun kuin monen muunkin kuppi kääntyi.  Minulle esitettiin vakavalla naamalla sähkölaskuni kuusinkertaistamista.

Kun tiesin kyseesä olevan kuntayhtiö,niin tiesin,ettei meitä noinvain  kuseteta,vaikka kokoomus taustalla pullisteleekin.. Hinta asettuikin ihan kohtuulliseksi,ja mielenkiintoni realisoitui omaan kulutukseen.

Omakotitaloni on rakennettu -80 luvulla maaseudulla ,ja se on valmistautunut kaikkeen mahdolliseen. Tänään otan oleellisen neljän tulisijan hyödystä irti. Hella leivinuuni takka  ja sauna. Vaikka tupani on sähkölämiteinen,niin patterit ei sähköä vie ollesaan suljettuna.

Tänään viimeksi vaimoni kyseenalaisti kun kuljin tikkurasian kanssa. Mihin sinä tikkuja tarvit,kun sisälämpö on 24.6 astetta

Juu ja niin.Lokakuussa omakotitalomme kulutus pysyi päivittäin alle 10 kilovattitunnin,kuten tähän asti marraskuun alunkin. Polttopuulla  on ihmellinen voima.

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu