Viimeiset viisi kilometriä.

On aina pitkät niin. Olen jo pitkään miettinyt sitä,että olisiko jo aika siirtyä täältä pois. Ymmärrän hyvin sen,etten ole kenenkään suosikki mielipiteineni takia. Pitkälti kerron kuitenkin niin kuin koen. Kun en ole tottunut eläissäni valehtelemaan kenellekään missään tilanteessa

Sitten sain varoituksen tilini sulkemisesta,kun olin Salosta kehoittanut haistamaan paskan. Se auttoi oikeasti mietittämään,että olenko oikeasti niin huono ihminen ,että mielipiteeni sisäistetään ainoastaan sen kautta valitsenko sanani väärin.Mutta ei siinä mitään. Kyllä minunkin mielestäni Saloselle pitää antaa vertaistukea,jos hän tilanteen niin kokee.

Niin tai näin,ajattelin julkaista loppuelämäni ensimmäisen blogin. Voi se olla viimeinenkin. Näkee ken elää.

 

 

Nyt  kun Fortum ui kovin syvissä vesissä,niin suomalaisten puolustajia sikiää kuin sammakoita kevätvesillä. Hallitusta on kaivattu pelastamaan tilanne.Mitä se sellainen kykenee pelastamaan,jolla ei ole kuin sivustakatsojan rooli.

Me jotka olemme seuranneet politiikka edes jonkin aikaa,muistamme kuinka silloinen kokoomuksen kansan valitsema edustaja Häkämies kertoi,että Fortum on pörssityhtiöja  ja se tekee päätöksensä itsenäisesti. Suurinta osakasta kuulematta.(Suomen valtio 51%)Sen jälkeen Fortumin johdossa on ollut kokoomuslaisia yksi toisensa jälkeen. Ja kaikille heille on ollut miljoonansa maksettava. Palkkana sitten vielä kultaisina kädenpuristuksina.

Silloin sähköverkkomme myytiin Carunalle  Katainen pääministernä allekirjoitt vihreiden tulkinnan verkkojemme myynnistäi . Demaritkaan eivät nähnet asiassa mieltä väärää. Keskusta ja persut edes yrittivät huutaa ymmärryksen puolesta,mutta kukapa heitä olisi kuullut.

Fortumissa johtajat vaihtui,ja miljoonat tippuivat tililla vuosittain  Sähköverkkojemme myynnistä saatu rahakuorma painoi kokoomuslaisten mieltä. Kun kerran viiden prosentin jatkuva tulo ei tyydyttänyt,niin pantiin raha puhumaan kokoomuslaisesta osaamisesta.

Kokoomukselle ei kelvannut edes se,että jaettiin Venäjälle miljardeja. Parempaa tulosta haettiin Saksasta. Ketuillehan tuokin meni. Ei ymmärretty edes sitä,että kokoomuslainen Heinonen taannoin osti Saksasta ilmaa Soneran nimissä.

Se mitä eniten itseäni vistottaa on se,että kokoomus ohjeistaa kansanedustajiaan kertomaan kuinka meitä suomalaisia kusetetaan.

 

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu