Posti-sotkun syyllinen Postin hallitus erotettava

POSTIN HALLITUS ON VAIHDETTAVA

Postin hallituksen kohupäätöksen tekopaikka

Postin koko sotkun aiheuttanut Postin hallitus pitää panna vastuuseen työehto-shoppailu-seikkailullaan maalle aiheuttamistaan satojen miljoonien ja muista vahingoista.

Omistajaohjausministeri Sirpa Paatero on jo erollaan kantanut oman vastuunsa.

Postin hallituksen amerikan-reissulla tekemä, valtio-omistajan tahdon vastainen järjetön päätös kurittaa pakettilajittelijoita, pääsi syntymään Paateron, ilmeisen huolimattoman Postin hallituksen toiminnan valvonnan takia.

Inhimillinen kynnys virheen korjaamiseen, purkamalla järjetön päätös, tai erottamalla Postin hallitus, näytti olevan liian korkea. Postin hallitus pääsi tuolloin vastuusta kuin koira veräjästä.

Tähän se ei voi jäädä; oikeat syylliset pitää panna vastuuseen.

Pääministeri voi nyt välittömästi ottaa omistajaohjauksen tehtävät hoitaakseen, ja erottaa räikeästi omistajan tahdon vastaisesti toiminut, sotkun todellinen syyllinen, Postin hallitus.

Luottamuspula on pohjaton kuilu. Se ei puhumalla muuksi muutu.

Postin hallituksen vaihtaminen on väistämätöntä, ja joka tapauksessa edessä ennemmin tai myöhemmin. Vetkuttelu vain pahentaa tilannetta.

Tietysti odottaisi Postin hallituksen jäsenten itse ottavan vastuunsa. Korkea palkkiotaso saattaa olla jarruna.

Kuva: Iltalehti/Antti Mannermaa: Postin hallitus teki tes-kohupäätöksen öky-matkallaan San Franciscossa viime kesänä

HeikkiSantala

Järjestöneuvos <a href="http://fi.wikipedia.org/wiki/Heikki_Santala" title="http://fi.wikipedia.org/wiki/Heikki_Santala">http://fi.wikipedia.org/wiki/Heikki_Santala</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu