Koronan tarjoama mahdollisuus – Resignaatio

Mistä minä tiedän millaisia globaaleja suunnitelmia taloudellisella ja poliittisella eliitillä varallemme on – tarkoitan tässä sekä sitä osaa ihmiskunnasta, joka selviää aiheuttamiemme luonnonkatastrofien kourista kutakuinkin kuivin jaloin ja sitä, joka onnistuu luovimaan vallitsevan koronapelleilyn piikkisen ja lamauttavaa pelkoa suotta synnyttävän ilmapiirin lävitse. Ehkä todellakin parhaillaan on menneillään mainitun “t&p-eliitin” laatima ihmiskunnan supistamisprosessi, jota tehokkaasti rokotusverukkeella tulevine piikkipasseineen (ryhmäpaineella pakottaminen) toteutetaan. Tässä ei tietystikään sinänsä mitään mullistavaa, saati uutta ole – ihminen on mitä on: raakileena pian katoava, surkea materialismiin hukkunut, loppuaikojaan elelevä lapsi – : salaliittopiireissä on vuosikymmenet pyörinyt “tietoja” – ehkäpä todenperäisiäkin – kolmansien maiden kurjuudessa elävien nitistämisestä juurikin epämääräisten rokotteiden avulla ja murhaammehan me länsimaiden paremmat ihmisetkin tietoisesti ja suunnitellusti saarivaltioiden ihmiset hukuttamalla ja lähimmäisemme saasteilla, joita vaikkapa sillä hienolla yksiön kokoisella autolla ilmoille päästämme…
   On tuolla jo alustavasti ilmoiteltu heinäkuun alussa alkavista ja vuoden 2021 loppuun kestävistä uusista koronarajoituksista. Se että rajoitukset ovat kohdentuneet ja tulevat kohdentumaan joukkotapahtumiin, on mitä loistavinta hajota ja hallitse-politiikkaa. Eikös henkilöautojen massatuotantokin alunperin lähtenyt samaisesta lähtökohdasta: hajautetaan työläiset lähialueille, jotteivat he niin helposti kokoonnu ja näin tehdessään pääse keräämään voimiansa alistajiaan, orjuuttajiaan, siis kaikenmaailman tehtaiden patruunoita vastaan ja vaatimaan itselleen kohtuullisen osan voitoista ja säädylliset työajat. Samaa teki tullessaan ja edelleen tekee televisio, digitaalileikkikaluista nyt puhumattakaan.
   Niin, se mahdollisuus. Se meillä jokaisella, lukuunottamatta taloudellista ja poliittista eliittiä, niitä surkeita yksilöitä, jotka jo ovat elämänsä täydellisesti turhuuksiin haaskanneet todellakin on. Sinä et voi estää sen mahdollisen, äärimmäisen kauhistuttavan skenaarion toteutumista, sen, jossa orjana eliitin edessä kumartelet ja käskyjä parressa tottelet. Eliitti omistaa mammoman, maat, tehtaat; sen alaisuudessa ja sitä tarvittaessa puolustamassa ovat asevoimat ja heidän itsensä itselleen edullisiksi muokkaamansa tai rahalla ja korkeilla tulevilla viroilla lahjottujen virkamiehesten laatimat lait.
   Kaikki ne lukemattomat salaliittotermin takana olevat järkiään negatiiviset, moraalittomat ja epäeettiset (paitsi luonto kiittää kun meitä on pian vähemmän) valtamedian aihelistoilta puuttuvat prosessit, jotka sikinsokinhujanhajan maailmalla toteutuvat ovat käsityskykysi ja toiminta- ja vaikutusmahdollisuuksiesi ulkopuolella. Niin, unohdin mainita: mainitun eliitin hallussa toki myös valtamedia on. Sinä saat ”vaikuttaa”, ”osallistua” ohjelmiin naurettavalla viestillä, joka muutaman sekunnin ruudussa näkyy – ellei sitä sensuroida.
    Näen ainoaksi järkeväksi toimeksi, johon kaltaiseni tavallinen kansalainen voi ryhtyä hallitun vetäytymisen koko sirutukses…siis sirkuksesta. Ne mieleltään sairaat, vallan sokaisemat yksilöt, jotka alistus- ja nitistysprosessien takaa löytyvät ovat kadottaneet sen loppujen lopuksi yhden ja ainoan merkittävän ihmisen tehtävän: henkisen kehityksen. Toki ulkoiset puitteet on järkevää laatia ja toteuttaa sellaisiksi, ettei jokaisen tarvitse elämänsä joka hetki olla huolissaan tulevasta ravinnonsaannista ja näin eteenpäin. Sehän juuri mahdollistaa sen että voimme käyttää aikaamme sisäiseen tutkiskeluun ja kasvuun.
   Jos vain taloudellisesti olet kuivilla tai jotenkin pystyt irtaantumaan tästä vitsiyhteiskunnasta, irvikuvasta suhteessa siihen mikä jokaisella terveesti ajattelevalla mielessään on, miksi roikut siinä? Ainoa asia minkä täältä lähtiessäsi mukanasi viet on viisaus ja henkisellä (ei hengellisellä – uskonnot tulisi turhina välikäsinä ja toisiamme erottavina instituutioina kieltää) tiellä saavuttamasi tieto.
   Säälin sinua, joka sokeana pikkupomona tai “edustajanamme” tietämättäsi haaskaat elämäsi – säälin kohtaloasi melkein enemmän kuin heidän kohtaloa, joiden orjana nämäkin mainitut toimivat.
+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu