Metkaa, kohta olemme perillä Dystopialandissa!

Herätessäsi päivään, jolloin valtamediasta et kuule, lue tai näe ainoatakaan koronauutista, voit pitää itseäsi onnekkaana. Sinä päivänä on ihmiskunta mitoiltaan kutistettu alle miljardiin, jäljelle jätetyt kukistettu, alistettu ylempien yksilöiden ylellisen elämän kaikkinaisten tarpeiden valmistajiksi, palvelijoiksi – orjiksi. 

   Alkuun ehkä, sinä onnekas nakkelet niskojasi kemikaalisten ja langattomien kahleiden sallimissa puitteissa, mutta ajan oloon käy sinun kuten lemmikeillemme on jo käynyt: edelleen haalistuvia, pian kokonaan katoavia muistoja vapaudesta, mahdollisuuksista toteuttaa itseään ja siten saaden elämälleen, olemiselleen syyn, motiivin toimia. Apaattisena toteutat sinulle annetut käskyt, itsesuojeluvaisto pitää sinut hengissä, estää järveen juoksemisen…

   Hankin tuossa uuden puhelimen – kappas! Uusimpaan käyttöjärjestelmään oli integroitu ohjelmisto nimeltään ”altistumisilmoitukset”. Siinä se asetusrivissä muina miehinä patsasteli. Itsestäänselvyytenä. Aikoinaan hämmästelin kun Facebook-softa oli esiasennettuna uuteen puhelimeen. Tällainenhan siis viestii vain ja ainoastaan sitä, että alun jokseenkin dystooppisessa pikanäkymässä parin vuoden päähän, aikaan jolloin koronasta ei enää puhuta todellakin menee aikaa – ja se todellakin on hienosti tällaisine koronanormisofitineen, totutteluineen suunniteltu. Tuskin tämä dystopiaan siirtymäaika on tarkalleen määritelty, mutta sinne me olemme matkalla, selvästikin. Tätä todistaa jo sekin täysin kritiikitön valtamedian uutisointi ja perustuslain kaikkinainen ohittaminen ”pakkoineen”. 

   Tykönänne voitte miettiä mitkä tahot tätä hanketta ajavat, ja keitä se on ostanut palvelukseensa.

   Jo nyt on ihmishenkiä menetetty piikityksen avulla paljon enemmän kuin valtamediassa kerrotaan. Tulevat kuukaudet, pari seuraavaa vuotta saattavat pistää ihmiskunnan mitat uudelle tasolle. Ja tästä edelleen – jos eräskin ”salaliittoteoria” pitää paikkansa, uusia ihmisreppanoita, siis dystopianlandian orjia ei piikin pitkäaikaisvaikutuksiin oletetusti kuuluvan sterilisaation myötä enää liikoja synny. On tässä jotain hyvääkin: luonto, muut lajit, näiden rippeet saavat mahdollisesti hieman hengähtää.

   En ymmärrä tuota maskileikkiäkään. Miten ihmiset voivat olla niin lampaita, että he tuosta vaan luopuvat jonkin sekavan uutisoinnin tähden niinkin perustavanlaatuisesta ihmistoiminnosta, kuten vapaasta hengittämisestä! Niin useassa tutkimuksessa on toteen näytetty maskien täydellinen toimimattomuus. Ehkäpä se yksi salaliittoteoreetikoiden esiin nostama näkemys, että piikissä on litiumia, jonka avulla siitä selviävät yksilöt tämän komponentin kehoon liuetessa tyhmentyvät ja siten tulevat elitiille entistä vaarattomimmiksi, onkin jo toteutettu. Helppo homma, juomaveden sekaan vaan…toki toinenkin vaihtoehto löytyy: tietyillä taajuuksilla ihmisten turruttaminen. Mainiona johdatuksena aiheeseen suosittelen Dr. Nick Begichin ”Controlling the Human Mind”-kirjaa. Eipä paljoa naurata.

   Mitä voisimme tehdä välttääksemme dystopialandian konkretisoitumisen? En tiedä. Ainoastaan osaan tässä tilanteessa miettiä hieman etunojassa ”Olisitko sittenkin ollut onnekkaampi, jos olisit päässyt siinä enemmistön mukana?

Hei! Tehdään tästä nykypainajaisesta dystopiaan siirtymiseen oikein metka leikki. Kivaa! Kuka keksii lähitulevaisuuden yhteiskuntajärjestelmälle oivallisimman nimen. Ehdotukseni on ”Helvetti”. Tai ehkäpä onkin niin että karman lain puitteissa (verinen historiamme, lajikadon aikaansaanti, jne.) olemme täysin ansainneet tulevan koiran aseman – Luojan määräämän, loppupeleissä meitä kasvattavan oppikoulun.

+6

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu