Valta kuuluu kansalle – jos tahdomme apinoina jatkossakin pysyä

Jo lähtökohtaisesti nykyisenlainen yhteiskuntajärjestelmämme toisiamme eri ryhmiin jakavine puolueineen ja niiden sisäisine valtataisteluineen on ihan naurettava. Koko toiminta-alustamme on käytännössä täydellisen ihmiskeskeinen ja sitäkin vain lyhyen aikavälin ja pienen valikoidun ”paremman” ihmisryhmän puitteissa: maapallo on kontrolloimattoman älyn voimalla nopeassa ajassa tehty henkiseltä tasolta tarkasteltuna sietämättömäksi paikaksi elää – näytä minulle yksikin ajatellut, kaukonäköinen ja muustakin kuin omasta elämästään ja pienestä piiristään välittävä yksilö, joka kertoo olevansa onnellinen tässä painajaisessa, irvikuvassa siitä mitä se olisi voinut olla.

Mitä ulkoisiin puitteisiin tulee, mitä suurimmissa määrin meidän länsimaisten parempien ihmisten pinnallisen elintavan tähden koko maapallo on saastutettu kaasuilla, nestemäisillä kemikaaleilla, muoveilla; suuri osa eläinkuntaa on joko ajettu sukupuuttoon tai sen uhan alle. Kanssaihmisiämmekin me paremmat alistamme omia tarpeitamme tyydyttämään: pakotamme niitä, joita emme piiriimme hyväksy, viljelemään meille toissijaisia, selviytymisemme kannalta tarpeettomia kasveja, kahvia, kaakaota, ym. sen sijaan että he voisivat viljellä maataan ja näin täyttää ensisijaiset tarpeensa. Riistämme heiltä moninaisin keinoin, vaikkapa asein tai pakkolunastuksin itsellemme öljyt ja maa-alat voidaksemme (jälleen kerran) pakottaa heidät kasvattamaan meille vaikkapa polttoainetta moottoreihimme tai menemme ja palkkaamme heidät kaivoksille louhimaan kuolettavissa oloissa tuikitärkeitä mineraaleja, timantteja unohtamatta. Sanalla sanoen: me paremmat ihmiset emme aidosti etäorjistamme tai elonkehän tilasta välitä. Kohta ei maapallolla vaella muita elollisia olentoja kuin pieni määrä meitä parempia ihmisiä tuotantoeläimineen, vangittuine lihansyöjälemmikkeineen ja etäorjineen; jossakin valtateiden keskellä saatamme nähdä sinne pakkoistutetun puurukan, jonka elinaika on valmiiksi kutistettu, koska juurilla ei ole mahdollista tiiviissä maassa levitä, ja oksia on karsittu, jotta ne eivät raapisi muutaman kuukauden kimaltelevaa kulkupeliä – katkaise oksa ja olet avannut väylän kuolemalle astua puuhun hidasta työtään tekemään…

Tuossa lukiessani Valta kuuluu kansalle-puolueohjelmaa, nousi mieleeni liuta epäkohtia – tässä en ala koko sen naurettavuutta purkamaan, ja toki: ohjelmahan on sellaisen silmissä ihan hyvä, joka ei mitään uutta tahdo, sellaiselle, joka ei kykene kuvittelemaan minkälaisen toiminta-alustan laatisi meille laji, jonka älykkyysosamäärä huitelee 300 tietämillä ja jonka henkinen kehitystaso on keskiarvoisesti tuhansia tai edes satoja vuosia meitä korkeampi.

Täytyy kiteyttää, on tässä muutakin tekemistä kuin tällaisia raapustella:

Nimeän uuden yhteiskuntajärjestelmän häthätää 300-1kx:ksi, yllämainituista syistä; meitäkin paremman, edistyneemmän lajin (kyllä, sellaisiakin voi olla olemassa!) laatima kun on:

Niin, lähtökohta tässä alustassa siis on evolutiivinen sekä fyysisessä että ennenkaikkea henkisessä kehityksessä: jos nämä lähtökohdat eivät miellytä, liity VKK:hon tai johonkin vastaavaan nykyistä mallia vastaan näennäisesti niskuroivaan ryhmään.

Tässä muutama lähtöajatus:

Jokaisella on vastuu itsestään. Jos tärvelet terveyttäsi tietoisesti tupakalla, alkoholilla, ym. et ole elintavoistasi johtuen (ennemmin tai myöhemmin vääjäämättä) sairastuttuasi oikeutettu saamaan hoitoa.

Jokaisen siihen kykenevän tulee liikkua riittävästi. Useille ikävä tosiasia on, että kehomme ja mielemme tarvitsee liikuntaa terveenä pysyäkseen.

Ravintona käytetään vain kasvisperäisiä tuotteita, näin ennenkaikkea eettisistä ja moraalisista, mutta myös terveydellisistä ja ilmastollisista syistä.

Minkäänlaisia lemmikkejä ei sallita. Millään lajilla ei ole oikeutta vangita tai riistää toiselta lajilta mahdollisuutta sen lajityypilliseen toimintaan.

Ammattimainen kilpa-urheilu on kielletty. Kilpailemisen, siis toisen nitistämisen ideologia on levinnyt koko nykyiseen yhteiskuntaan, ja itse kilpaurheilu-uralla joko suoraan tai tukijoukoissa toimivat ihmiset tuhlaavat elämänsä pinnallisuudessa, pinnallisten ihmisten keskuudessa; tällainen ei edistä henkistä kasvua. Ihmisen ”apinakansio”, josta primitiiviset kukistamishimot kumpuavat on surkastutettava. Kaikenlaiset väkivaltaiset videopelitkin tästä syystä on kielletty.

Jokaisen on vuorollaan vetäydyttävä omiin oloihinsa rauhoittumaan, mietiskelemään asioita. Tällainen ”luolassa oloaika” tervehdyttää ihmisen ajattelua, riisuu yksilöltä himoja maallisten asioiden ja tavaroiden suhteen.

Kulttuurimaailman jokaisella sektorilla toimii erittäin korkeatasoinen, korkeasti koulutettu ja kriittinen raati, joka tarkastelee ja valikoi keiden tuotokset ovat teknisiltä, (ennen kaikkea) sisällöllisiltä, rakenteellisilta, kasvua edistäviltä osin oikeutettuja suurempaan levitykseen. Selvää on, että minkäänlaista rap-, pop- tai vastaavaa tuotteistettua populaarikulttuuria ei tule lainkaan hyväksyä rikkaruohona kauneimpien, herkkyyttä ja keskittymistä vaativien teosten, kukkasten lumoa pilaamaan.

   Minkäänlaista kausiluonteista kertakäyttömuotia ei sallita; muutamia yksilöitä ei median avulla nosteta koko ihmiskunnan rooli- tai ulkonäkömalleiksi, ja näin ryhmäpaineen avulla kohoteta yleiseksi normiksi muuttuvien toiminta- ja käytöstapojen näyttäjiksi. Kosmeettinen kirurgia on sallittu vain synnynnäisten tai onnettomuuksien vuoksi syntyneiden vikojen korjaamiseen.

Yksityisyrityksiä ei sallita. Itsenäisesti voidaan tiettyjä, aidosti tärkeiksi katsottuja elinkeinoja harjoittaa, mutta ”palkkaus”, valvonta, ym. tulevat yhteisistä lähteistä. On järjetöntä sekä resurssien että tehokkuuden puitteissa ylläpitää monin eri tavoin toimivia tahoja (useita samaa tuotetta eri nimillä tuottavia tehtaita, logistiikkaa päällekkäin…), ja yksityinen vs julkinen asettaa ihmisiä eriarvoiseen asemaan mm. palkkauksen ja nepotismin vuoksi. Lisäksi ylivoimainen enemmistö nykyisistä yksityisten toimijoiden harjoittamista toimista on ihmiselle tarpeetonta, pinnallistavaa, luonnonvaroja tarpeettomasti kuluttavaa, maapallon rippeiden tarpeetonta kulutusta vain muutamien ahneiden ihmisten tähden. Kaiken toiminnan ollessa yhteisten säädösten ja lakien alla on kontrollointi helpompaa.

Ihmisten tulee asua pienissä, ”ihmisen kokoisissa yhteisöissä”, joissa edelläkin mainittu toimintojen kontrollointi hoituu helposti, ja lisäksi jokaisesta pidetään huolta, koska terveiden mittakaavojen ansiosta jokainen tunnetaan nimellä; kaikki mahtuvat välittämisen piiriin. Pienet yhteisöt automaattisesti karsivat myös tarpeettomia laitoksia, kuten lastenhoitoa tai vaikkapa kiinteistöhuoltoa – jokaisessa yhteisössä on ihmisiä lapsia hoitamaan, lunta koneen sijaan kolalla ja harjalla siirtämään tai hiukset leikkaamaan.

Maapallon resurssit tulee tarkoin mitata, ja väestön määrä mitoittaa reilusti alle sen sietokyvyn, lisäksi muille lajeille ja luonnolle on jätettävä omaa tilaa, johon ihminen ei mene. (Todellisuudessa meitä ihmisiä mahtuisi ja voisi tälläkin hetkellä elää miljardimäärin, jolleivat yksityisyritykset mainostoimistojen avustuksella olisi tehneet meistä ylikuluttajabiorobotteja, vaan olisimme jo satoja vuosia sitten kuulleet älykköjen sijaan viisaiden sanaa ja keskittäneet fokuksemme ulkoisten puitteiden loputtoman ”kehittämisen” sijaan sisäiseen kasvuumme. No, emme kuule heitä, viisaita vieläkään…)

Uskonnot on kielletty. Henkinen kehitys ei tarvitse riippakivekseen ihmisten keksimiä instituutioita, tekstejä, joissa on ihmisenä olemisen perustotuuksien sekaan lisätty itsekkäitä, omia intressejä tukevia ”totuuksia”. Lisäksi uskonnot erottavat ihmisiä toisistaan.

Internet on yhteisten sääntöjen alaisuudessa toimiva, pääosin asianhoitoalusta, jossa toimitaan pääsääntöisesti aina omalla nimellä, tietenkin henkilökohtaiset asiat ovat salattu. Kaikenlaisen ala-arvoisen materiaalin levittäminen ja itsensä sillä rappeuttaminen estyy omalla nimellä nettiä käytettäessä, ja keskustelualustoilla omalla nimellä kommunikointi kitkee loukkaavat kommentit, ja nostaa keskiarvoisesti tasoa, kun aidosti asioista tietävät näyttävät mallia.

Yksityisautoilu on kielletty sen ympäristövaikutusten sekä mittavan maa-alan vaativuuden ja luonnonvarojen kulutuksen ja tarpeettoman melun sekä liikenneonnettomuuksien vuoksi (tiet, parkkipaikat, raaka-aineiden louhinta…) Vajaakuntoisille järjestetään omat kuljetuspalvelut.

Yllä siis ensialkuun. Moniko puolue on lainkaan tämänsuuntaisella linjalla?

Mitä tulee pienpuolueisiin, ja nyt kun otin esille VKK:n, niin ajatellaanpa tilanne, että VKK:lla olisi oikeasti järkevä ja kaiken elämän huomioonottava puolueohjelma (jota se ei todellakaan ole): miten se saisi asiansa läpi? Mitä perussuomalaiset ovat saaneet aikaiseksi kymmenien vuosien saatossa – he ovat jankkaamistaan jankanneet pääosin vain haitallisesta maahanmuutosta ja EU-erosta lopputulemana vain oma henkilökohtainen menestys ja korkeiden palkkioiden noutaminen – EU:sta.

Pitäisikö pienen vihaisen kahden, kolmen asian puolueen, jonka agenda (ulkoisesti, perimmäisistä en voi tietää) on lopettaa rokotepiikitykset, palauttaa valta kansalle (joka johtaisi siihen, että joka kulmassa olisi formularata ja viina olisi ilmaista) ja erota EU:sta, johon olemme laittomasti liitetyt, kiihottaa kansalaisia tässä ajassa tarttumaan aseisiin? Maassamme taitaa olla 600 000 aseenkantoluvanhaltijaa, joista varmaan 80% ja ylikin on rokotettu, ja he varmaankin suurilta osin asuvat maalla omissa metsiensä ympäröimissä taloissaan; ovat todella hyväosaisia. Ei tällainen ihminen lähde paukuttelemaan ihmisiä kuoliaaksi ihan jo siitä syystä, että näin tehdessäään olisi hänellä edessään vankilareissu, perheen, sukulaisten hylkääminen ja mahdollisesti karman lakiin uskovien osalta lisää taakkaa tuleville elämille. Ja sitäpaitsi: jos rokotehommat ei saa hyväksyntää, ei asia hoidu paikallisia tai kansallisia pientekijöitä karsimalla – ainoa vaihtoehto on hankkia vaadittavat rokotukset ja lentää lääkeyhtiöiden ja EU:n pakeille – ensin taitaa olla edessä haasteena muutamat suojamuurit ja sotilaat.

Tähän kyllä totean heille, jotka toitottavat loputtomiin globaaleista salaliitoista ja Great resetistä, että olen lukenut yli kolmekymmentä vuotta mm. henkistä ja muukalaisten sieppauskokemuskirjallisuutta, enkä koskaan ole törmännyt selvänäkijöiden tai muukalaisten abduktioiden yhteydessä mainintaan, että jotain tällaista ihmiskunnan laajamittaista karsintaa tai orjuuttamista olisi edessä (muukalaiset toki voivat olla osallisia ja siksi valehdella, mutta entä selvänäkijät?) Ainoa asia mistä nämä tahot järkiään ja aina varoittavat on aiheuttamamme ilmastonmuutos ja maapallon tärveleminen. Keskuudessamme on niinkin sokeita ihmisiä, tosifossiileja, jotka ilmastonmuutoksen huikean kiihtymisenkin tietävät laittaa luonnollisen vaihtelun piikkiin! No, aiheuttamamme luonnonkatastrofit tekevät nyt sitä mitä me itse emme suostuneet tekemään – ihmisiä tulee menehtymään jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla. Me paremmat ihmiset emme välitä; pääasia on että meiltä eivät digiromut, polttoaineet, luonnonvarat lopu – me menemme näillä asetuksilla loppuun saakka.

Palataan sitten yllä esittämieni toiminta-alustaan liittyvien ehdottomien ehtojen ja vaatimusten äärelle, kun luonto on toimiksiannostamme karsinut meistä ylivoimaisen enemmistön ja alamme aidosti kokemuksen kautta oppineina luomaan kaiken elämän huomioonottavaa järjestelmää, jossa ulkoisten puitteiden perustason saavuttamisen jälkeen käännämme katseemme sisäänpäin. Kaikki tuollainen pienpuoluetouhu on yhtä tyhjän kanssa – nykykulttuurimme tarjonnan tapaan kertakäyttökamaa, jota toki on kiva mielessään kehitellä, ja saattaahan siinä ohessa heille itselleen muutamat lantit ja edustajan paikat tarjoutua. Mutta siellä valtapaikoillakin on ihan turhaa oppositiosta muutaman äänen voimalla vinkua, varsinkin kun valta turmelee, se yhdenmukaistaa ja pehmittää, ja jos jostain kumman syystä näin ei käy, vaiennetaan pienpuolue edustaja sensuurilla.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu