Älä huomaa – lahjakkaan kansan tragedia ; suku-

puuttoon kuollut järviukko  (tarina lopussa)

Ei lasten kalaiseksi…. ”Koronakriisin psykologiset dimensiot ovat suurelta osin jääneet huomiotta. Kriisi toimii kuten trauma, joka pyyhkii pois kaiken yksilöllisen historiallisen tunnon. Trauma nähdään sinänsä omana erillisenä tapahtumanaan, kun todellisuudessa se on vain osa kokonaisprosessia”. Käsittämättömällä tavalla ihmiset näyttävät hyväksyvän palkkojensa menetyksen, talouselämän tuhoutumisen yms.,

…vaan uudelleen lapsiksi…”aivan kuten he olisivat tulleet uudelleen lapsiksi, jotka uskovat Valtion pitävän heistä huolta, he eivät ole halukkaita enää taistelemaan. Käsittämätön passivoituminen on tapahtunut. Alkujaan oli huomattavissa, että ihmiset, jotka eivät tienneet paljonkaan viruksesta, kehittivät valtavia pelkoja – todellinen sosiaalinen paniikki manifestoituu. Tämä on mahdollista jos populaatiossa ja ihmisessä on jo valmiina olemassa vahva piilevä pelko. Näin toteaa Mattias Desmet.haastattelussa ( Professor at Ghent Universit).

Pelijoukkueet on jaettu kolmeen ryhmään.1. Ne, jotka eivät usko koko tarinaa ja sanovat sen ääneen (kulkutautimyönteisiksi haukutut). 2. Ne, jotka eivät usko, mutta jakavat narratiivin sosiaalisen paineen vuoksi (ottavat jopa piikin sosiaalisista syistä), 3 Ne, jotka uskovat tarinan ja todella pelkäävät virusta. Tämä viimeinen ryhmä löytyy myös yliopistotasolta

Kuikka- Koposen silmänkääntötemput kalpenevat, kun yli vuoden ajan media on innokkaasti toistanut kertomusta ja sitä tukevat tieteen edustajat ovat saaneet sellaista psykologista valtaa, jonka suggestiivisesta vaikutuksesta koko yhteisö yhtäkkiä hylkää sosiaaliset norminsa. (Wikipedia: Abel Koponen eli Kuikka-Koponen).

Ah’, tää kaikki hurmaa ja huumaapi pään… Yhteisön taistelu yhteistä vihollista (pirulaista) vastaan saa aikaan kiihkeää huumaa, mikä taas aiheuttaa valtavan kaventumisen huomiokentässä, jonka seurauksena kaikki muu vahinko ja sairaus jää taka-alalle.

Pahaenteistä on, kun objektiivisuuden absoluuttiseen uskoon perustuva tiede saa vallan ja poliittiset päättäjät luottavat siihen. On nähtävissä, että hallitusten vastatoimet ovat olleet täysin suhteettomia viruksen aiheuttamaan terveydelliseen riskiin nähden. Viruksen kuolleisuusaste on melko alhainen. Median luvut ovat olleet reilusti ylimitoitettuja. Huolimatta perussairauksista, melkein kaikki ikäihmisten kuolemat on lisätty Covid-lukuihin.

Se päätti hotkaista itse itsensä.. Historia kertoo meille, että tällaisen ”yhden totuuden tieteen” ja yhteiskunnan manipulatiivisen ehdollistamisen välillä on yhteys. Intuitiivisesti totalitarismijohtajat ymmärtävät, että ihmisten väsyttäminen kieroutuneella tavalla vahvistaa edelleen suggestiota. Desmet näkee tällaisen prosessin sisäsyntyisesti itseään tuhoavana. Kun populaatio altistuu tällaiselle toiminnalle, se pystyy valtaviin julmuuksiin toisiaan kohtaan, mutta myös itseään kohtaan. Tämä mm. selittää sitä että toisin kuin diktatuuri, totalitaarinen valtio ei pysty selviytymään. Itse asiassa se nielee itsensä täydellisesti.( kuningaskäärmeen vatsaa kurni – päätti hotkaista itse itsensä ,fanni.parma@iltalehti.fi
19.08.2019 klo 8:30).

Älä huomaa – sama vanha tarina… ”Kaikkien totalitaaristen systeemien metodeihin kuuluu tendenssi kohti eristämistä; turvatakseen populaation terveyden ”sairaiden” yksilöiden eristämien ja heidän sulkeminen leireihin jatkuu.”

Vaikenee puhe huulten …Desmet siteraa Ardentia seuraavasti: Esim. Ardentin mukaan esi-totalitaarinen valtio katkaisee yhteisön sosiaaliset suhteet. Diktatuuri tekee sen poliittisella tasolla varmistaakseen opposition hajaantumisen, mutta totalitaarinen prosessi tekee sen kansan keskuudessa, yksityisellä areenalla. Painopiste on sellaisessa kontrollissa, joka saa automaattisesti ihmiset kyttäämään toisiaan, puhe vaikenee, ei uskalleta puhua vastoin enemmistöä ja yhä vähemmän on mahdollisuuksia organisoitua rajoitusten vuoksi. Ei ole vaikea huomata tällaista ilmiötä nykyisessä tilanteessa kuin myös muita totalitarismille tyypillisiä piirteitä.

Projisoi se pois.. Totalitarismin synty tapahtuu automaattisena prosessina yhtäältä tietyn suuren kansanosan kokiessa eksistentiaalista ahdistusta ja toisaalta sellaisen ajatuksen pohjalta, joka pitää mahdollisena täydellistä tietoa Kun tällaista tapahtuu ja sosiaaliset siteet vahingoittuvat ilmenee yhä enemmän pelkoa, ahdistusta ja elämän mielekkyyden puutetta. Juuri tuollaisissa olosuhteissa massat kehittävät erityisiä psykologisia ominaisuuksia. Kaikki pelot, jotka leijuvat yhteisön yllä ottavat itselleen objektin eli syntipukin – kuten natsi-Saksassa juutalaiset.

Kaikessa hiljaisuudessa monsteri syö lopulta omat lapsensa…. Sokeus kaikelle sosiaaliselle ehdollistamiselle ja totalitarismille tekee syyllisen niistä, jotka kiistävät vallitsevan narratiivin tai kieltäytyvät ottamasta rokotetta. He tulevat palvelemaan syntipukkina. Onhan ollut paljonkin yrityksiä hiljentää heidät ja jos siinä onnistutaan niin silloin ilmenee totalitarismin kaikkein pelottavin prosessi: kun opposition äänet on hiljennetty täydellisesti tulee totalitaarinen valtio näyttäytymään agressiivisimmassa muodossaan. Jos käytetään Hannah Ardentin sanoja – hirviö syö omat lapsensa. (ks.mm. Paulus Kaipaisen blogit, jotka tuovat hyvin esille totalitarismin askelmerkit).

Pitääkö olla huolissaan….Kestääkö vastarinta kun pelkokerroin kasvaa? Koko totalitaarinen prosessi pohjautuu narratiivin hypnoottiseen vaikutukseen ja se voidaan ainoastaan korvata toisella narratiivilla. Toivoa sopii, että yhä useammat ihmiset kyseenalaistavat väitetyn virusvaaran ja siihen liittyvät toimenpiteet ja uskaltavat puhua yleisölle (vrt. koulukiusaaminen ja hiljainen enemmistö)

Ei käärmejahtia; vaan syntipukkien työnkuvana on yrittää estää myrkyn leviäminen.. Sensuurin vallan lisääntyessä korona-agendan kritiikki on ajettu vaihtoehtoisille alustoille. Näillä alustoilla, kuten ihmisten kesken ainakin on kaikenlaista mielipidettä ja väitettä. Kun vallan käyttäjät ovat itse ajaneet nurkkaan ”kyseenalaistajat”, saaden näin hyvän ”yleisaseen” kuitata omasta ylemmyydestään käsin kaikki kritiikki ”disinformaationa”, etenkin ottaen esiin karkeimpia väitteitä ja sekoittaen ne täysin asiallisiin kysymyksiin ja kokemuksiin.

”Netissä huomiota on herättänyt vetoomus, jonka mukaan lasten ja nuorten koronarokotukset tulisi estää. Kyseinen kampanja on lääkäreiden käynnistämä. Rokotetutkimuskeskuksen johtajaa Mika Rämetiä disinformaatio huolettaa.” JULKAISTU 08.08.2021 06:48 MTV uutiset

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen sanoo Uudelle Suomelle, että Suomessa leviää koronarokotteista ”härskejä valheita”. JUHA-PEKKA TIKKA | 23.07.2021 | 12:03- päivitetty 23.07.2021 | 13:53 , verkkouutiset.fi

Valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, ei pysy pystyssä. On nähtävissä, että rokotuskampanja ei ole onnistunut siten, kuin oli kuviteltu. Useat asiantuntijat toteavat, että rokotuksilla haettu laumasuoja ei tule toteutumaan. Rokotetut tartuttavat, heitä sairastuu ja heitä kuolee myöskin joko Covid-19 tautiin tai rokotusten haittoihin (vrt. Norjan surulliset tapahtumat, Fimean tilastot ).” Älä huomaa” taktiikalla yhä kiihkeämmin jatkavat toimintaansa vallan ja objektiivisen tiedeuskon asianajajina toimivat kanssaihmiset sellaisella tavalla, jota C. S. Lewisin kirja ”Paholaisen kirjeopisto” kuvaa erittäin hyvin. Näin he tulevat edistäneeksi kaikenlaista kansalaisten (myöskin itsensä) henkisen ja ruumiillisen koskemattomuuden ja itsemääräämisoikeuden romuttamista.

”Syöjätär”saapuu aikakoneella. Historiamme pahamaineisen suojeluskunnan rivissä ”veljien ja siskojen” ylenpalttista suojelua harjoittavien sielunmaiseman onttous ja ulkokultaisuus pistää räikeänä esiin heidän vaatiessa toisinajattelijoiden vähemmistöön kohdistuvia pakko- ja sortotoimia. Kun huomaamatta jää, että rintamalinjat menevät ihmisen sisällä, ei ihmisten välillä, niin valloilleen pääsee kirjaston uumenissa olevan vanhanajan satukirjan kellastuneilta sivuilta ”Syöjätär”, jonka herkkua olivat erityisesti lapset.

Paholaisen kirjeopisto kertoo, että ”pirulaiset ” rakastavat juhlallisuutta ja mahtipontisuutta, logiikka, huumori ja nauru on niille katkeraa kalkkia. Näitä vastapuolen heikkouksia tulee ”Syntipukkien armeijan” sekä täydennysjoukkojen käyttää hyväksi ja myöskin unohtaa kaikenlaiset ns. ”salaliittoteoriat” ja pitäytyä vain haastamaan virallista agendaa (mm. logiikan, numeroiden ja tilastojen valossa). Mitä ”salaliittoteorioihin” tulee, niin voidaan ajatella ”että ei savua ilman tulta”; mutta tässä ”taistelun” vaiheessa ne ovat kuitenkin vain ”bensaa liekkeihin”; niiden aika tulee myöhemmin, jos tulee.

Saako paha palkkansa…. “I am convinced that something beautiful will come out of all this. Materialistic science starts from the idea that the world is made up of material particles. Yet the very same science reveals that matter is a form of consciousness, that there is no certainty and that the human mind is unable to grasp the world. For example, Danish physicist and Nobel Prize winner Niels Bohr argued that elementary particles and atoms behave in radically..”(Mattias Desmet)
Yleisasetta” käyttäen…Professor of clinical psychology Mattias Desmet is now sufficiently known as a corona skeptic; Mattias Desmet: ’We must persevere in the virtue of speaking boldly’

 

PS Älä huomaa – keisarin ystäviä
Yle 18.8. klo 06.00 kertoi, että 50000 nuorta (so. lasta) on jo ottanut rokotuksen. Toimittaja kysyi 15-vuotiaalta pojalta, että millä perusteella otit rokotuksen; vastaus oli ”kaveritkin otti”.

Sosiaalisen pakon aiheuttama maskihullutus vielä menettelee naurettavuutensa vuoksi. Järkyttävää on, että ihmiset ottaa piikkiä sosiaalisen painostuksen ja/ tai suggestion vaikutuksesta..

Sanna Ukkola tsekkasi taustoja: kun tausta canceloi sanoman…
@SukkolaAug 8
”Netissä leviää Pelastetaan lapset -sivu, jossa lääkärit vetoavat, että lapsia ei rokotettaisi. Katsoin nopeasti lääkärien taustoja: siellä oli Kristallipuolueen eläinlääkäriä, antioksidanttiklinikan lääkäriä, Valviralta toimenpidekiellon saanutta ja potkut saanutta lääkäriä.”

Minäkin tsekkasin tausoja: kun sanoma canceloi taustan..
Bill ja Melinda Gatesin säätiö lahjoittaa miljoona dollaria eli 920 000 euroa Tampereen yliopiston tutkimukseen. Säätiö on aiemmin rahoittanut saman yliopiston tutkimusta Afrikassa yli 18 miljoonalla (ANU LEENA KOSKINEN /YLE 29.4.2020)

MICROSOFTIN perustaja, miljardööri Bill Gates katuu CNN:n haastattelussa, että vietti takavuosina aikaa pahamaineisen seksirikollisen Jeffrey Epsteinin kanssa.Maailman rikkaimpiin henkilöihin kuuluva Gates, 65, on aiemmin edustajiensa kautta kiistänyt, että hänellä olisi ollut ystävyys- tai bisneskumppanuussuhde nyt jo edesmenneen Epsteinin kanssa.( Niko Karvanen/ Iltasanomat5.8. 23:22). Älä silmä pieni katso mihin vain…

LÄÄKEYHTIÖ PFIZER pyrkii tutkimaan koronavirusrokotteensa vaikutuksia alle 12-vuotiaisiin lapsiin. Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet kertoo Suomen tutkijoiden kuuluvan historiallisen hankkeen yhteistyökumppaneihin yhdessä Yhdysvaltojen ja kahden muun Euroopan maan kollegoiden kanssa. (ANU LEENA KOSKINEN 29.4.2020 Yle uutiset)

Rokotevalmistaja Pfizer on suunnitellut ja rahoittaa tämän maailmanlaajuisen tutkimuksen, johon osallistuu yhteensä noin 4500 lasta. Suomesta tutkimukseen osallistuu noin 300 lasta. Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen johtaja professori Mika Rämet toimii Suomessa vastaavana tutkijana. Tutkimus toteutetaan Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksen tutkimusklinikoilla ja Meilahden rokotetutkimuskeskus MeVacissa. HTTPS://WWW.HUS.FI/LASTEN-KORONAROKOTETUTKIMUKSEEN-ETSITAAN-OSALLISTUJIAYhteystiedo Biomedicum Helsinki

Lääkejätti Pfizer tuomittiin miljardikorvauksiin 3.9.2009 /Yle Uutiset Maailman suurin lääkeyhtiö, yhdysvaltalainen Pfizer on tuomittu 2,3 miljardin dollarin (1,6 miljardin euron) korvauksiin useisiin lääkevalmisteisiin liittyvistä petoksista. Suurin rahasumma koskee Bextra-kipulääkettä.3.9.2009•Päivitetty 3.9.2009 10:02.Pfizerin maksettavaksi määrätty korvaussumma on suurin, mitä Yhdysvaltain oikeusministeriö on koskaan määrännyt terveydenhuoltoa koskevissa oikeusjutuissa. Älä korva pieni kuule mitä vain…

Valtio, kirkko ja lääketiede – absoluuttisen totuuden äärellä

Pääministeri Paavo Lipponen pyysi marraskuussa 2000 Suomen valtion ja kaikkien suomalaisten puolesta anteeksi juutalaisten luovuttamista Gestapolle. Helsingin juutalainen seurakunta paljasti silloin Rafael Wardin ja Niels Haukelandin suunnitteleman muistomerkin Tähtitorninmäellä Helsingissä. Samaan aikaan Suomen evankelisluterilaisen kirkon kirkolliskokous pyysi juutalaisilta anteeksi sitä, että kirkko oli 1930- ja 1940-luvulla vaiennut Natsi-Saksan rikoksista juutalaisia kohtaan eikä ollut puuttunut juutalaispakolaisten luovuttamiseen Suomesta Saksaan.[22] (Wikipedia)

MOT avaa kaksiosaisessa ohjelmassa Suomen lääketieteen yhteistyön natsi-Saksan kanssa, mistä on vaiettu sodanjälkeiset vuodet. Suomalaislääkäreitä oli todistamassa….Älä käsi pieni koske mihin vain..

Sinäkin Brutukseni – ja Järviukon tarina

”Papin tehtävä oli saarnan jälkeen kertoa rokotteiden eduista ja hälventää pelkoa. Hän kutsui myös ilmoittautumaan lukkarille rokotettavaksi.” Jatkan perinnettä: ottakaa rokote! Kiitos @helsinginsote⁩ , osalliset ja Jeesus toisesta piikistä. …⁦(Twiittaa Teemu Laajasalo 26.7.21.

Teemun asiantuntemusta taustoittaa hänen väitöskirjansa itsetyydytyksestä, jota taas voisi siivittää Junnu Vainion sanat: Sen näkee naamasta, kun lakkaa…. (kappaleesta ”Matkalla pohjoiseen”). Siihen aikaan, kun lapsia vielä oli luvallista ”pelotella” ja siihen aikaan kun ei pelastusliiveistä ollut vielä tietoakaan, ukkini ”yleisase” meidän lasten (joskus veneessäkin ylivilkkaiden) turvallisuuden varmistamiseksi oli kääntää veneen kokka kohti järviukon majaa, mikä saikin heti metelin hiljenemään. ”Vastaisuuden varalle” arvelin varovasti puhua omalle lapsenlapselleni tuosta samaisesta Järviukosta, johon hän hyvin totisena tuumasi: ”Ehkä se Järviukko on kuollut sukupuuttoon…”. Hyvää lisälukemistoa tähän ajatuksella ”ei savua ilman tulta” tarjoaa Reichin ”Fasismin massapsykologia”, (sittemmin pseudotieteeksi tuomittu) mikä liittynee tuohon Junnu Vainion kappaleeseen kuitenkin sillä erotuksella, että nykyään ei enää pitkääkään naamaa näy..

Lopuksi : lahjakkaan kansan tragedia Eino Leinon sanoin:

Lapissa kaikki kukkii nopeasti
Maa, ruoho, ohra, vaivaiskoivutkin
Tuon usein tuntenut oon raskahasti
Kun katson kansan tämän vaiheisiin

Miks meillä kaikki kaunis tahtoo kuolta
Ja suuri surkastua alhaiseen
Miks meillä niin on monta mielipuolta
Miks vähän käyttäjiä kanteleen

 

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu